Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mleko ze sklepu vs mleko z farmy pytanie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Sluchajcie mam pytanie,moja partnerka jak i jej 16letni syn nie tkną mleka kupionego od gospodarza bo „smierdzi im krową” ale te ze sklepu piją bez problemu.Na dodatek dziwią mi sie ze ich nie rozumie. Mozecie prosze wyrazic swoje opinie czy to ja juz jestem debilem ze tego niepojmuje czy z nimi jest cos nie halo

Gość gość
Z tobą jest coś nie halo.znosisz fochy konkubiny i jej bachora,a weż w ryj p*********l raz drugi i zobaczysz czy im krowa będzie śmierdzieć

Gość gość
> Na dodatek dziwią mi sie ze ich nie rozumie. Kto ich nie rozumie? A co do mleka - jeden lubi takie, drugi takie. Wot, zagadka rozwiązana.

Gość gość
10:07 sluchaj bez jaj kolego daj spokoj. Pytam serio,czy jest to mozliwe zeby lubiec bardziej zabieloną wode od wartosciowego mleka.

Gość gość
10:11 przepraszam za chochlika literowego,ja ich nie rozumieM :)

Gość marawstala
Ja wole takie ze sklepu bo inaczej mi smakuje, kupuje tez takie prosto od krowy jak mawiaja i to mleko zwykle piją moje zwierzaki

Gość gość
Jest możliwe bo niektórym ludziom nie pasuje zapach mleka prosto od krowy i nie ma tu nic niezwykłego. A to, że świeże jest lepsze od tego z mleczarni i zdrowsze to oczywista sprawa. Tylko nie przechowasz go dłużej niż 2 dni i to w lodówce.

Gość gość
Francuzkie pudelki,matka mówi że coś jest beee a synalek (pewnie mamlas mamisynek) za mamusią podąża w opiniach. Wku)rwiają mnie takie osoby które na wszystko wybrzydzają.

Gość marawstala
Takie świeże mleko zwłaszcza gdy jest jeszcze cieple zwyczajnie smierdzi obora : ) juz od dziecka to mnie obrzydzalo choc inni nie wybrzydzali, przygotowane może być ale jest bardziej tłuste, ciężkie od tego ze sklepu i zwyczajnie zamula

Gość gość
10:17- no tu akurat masz troche racji. Jej synek nie moze patrzec na wiekszosc salatek(poza pomidorem i cebulą i to jedzoną nawet z rana..) najchetniej to jadlby kurczaka z frytami,jesli ryba to tylko bez osci a najlepiej paluszki rybne,ketchupu nie nawidzi i nie ruszy no bo „konsystencja jest fuj” jpr co jest grane,ja jadlem wszystko co rodzice podali bo inaczej nienodeszlem od stolu,a mlody ciagle wybrzydza a mamusia mu przytakuje ze ma racje!

Gość gość
A przyznam szczerze że nawet i gó\wno nieraz zdarzylo mi sie zjesc i to byly czasy ech ludzie co to sie teraz porobilo

Gość gość
Przecież mleko w kartonach jest w polsce juz 25 lat więc ludzie zdążyli przywyknąć do takiego smaku, a że nie orientują się co jest w tych kartonach to ich prywatny problem. Niech piją co chcą, przynajmniej nie będą żyć po 90 lat jak ludzie wychowani na zdrowej żywności i będą wymierać jeszcze przed emeryturą co jest zgodne z planem.