Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o facecie, który upomina się o kasę?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem prawie rok, niedługo razem zamieszkamy, a teraz "pomieszkujemy" ze sobą. Jesli chodzi o płacenie w związku to robimy to po polowie, zakupy zwykle pół na pół, jakieś wyjścia też każdy płaci za siebie, chyba że któreś zaprasza albo kupuje coś od siebie. Z tym, że mój facet lubi się przypominać z tym, że ja powinnam za coś zapłacić. Np. kupuje on powiedzmy (to tylko przykład) zgrzewkę wody, a potem mówi, że za następną płacę ja. Przecież wiem, nie musi mi o tym przypominać... kiedy on kupuje coś większego to zawsze pytam ile się dołożyć.. zdarza się, ze jak ja kupuję coś dla dwójki co kosztowało więcej to on nie pyta. Czasem nie oddaje mi reszty. Co mam o tym myśleć?

Gość gość
Po ślubie berzie wydzielał ci kasę widać straszny sęp ja bym go zostawiła dobrze przy nim nie będziesz miala

Gość gość
będziesz miała zj****ie przy nim sęp lub miał biedę w dzieciństwie zawsze mnie bawiło jak facet się kłoci o 10 zł ze swoją kobietą , a potem się z takim związałam, tragedia, nigdy więcej

Gość gość
Żenada tak wypominac. Widocznie ma cię za ulomna albo nie traktuje poważnie bo wyliczanie zgrzewki wody to jakiś żart. Ja bym mu baniak cały kupiła żeby się udlawil.

Gość gość
No nie wróży to dobrze. Jest skąpy i tyle. I tak I będzie bez względu na to, ile będzie miał pieniędzy.

Gość gość
brak klasy

Gość gość
Dobrze robi. Nie jestes jego corka by za ciebie placil. Masz prace to plac. Mamy rownouprawnienie. Chcesz sponsora to zakoncz zwiazek i zostan prostytutka.

Gość gość
14.47 Żenada

Gość gość
14:47 Jak ona za coś zapłaci i on się nie wychyla albo on nie daje reszty, to kim jest? :D męską prostytutką.

jeśli nie jesteście rodziną, nie macie dzieci to facet nie musi ciebie opłacać jeśli jest chytry i przypomina ci że masz za coś zapłacić a o swoich obowiązkach zapomina to mu przypomnij i powiedz mu to boisz się czy jak ? Powiedz mu - Gdy jest moja kolej do kupienia zgrzewki wody to mi przypominasz a jak ja kupiłam nam hamburgery i mi nie oddajesz to nic nie mówisz, możesz mi to wytłumaczyć ? Dlaczego pytasz o tym na forum, nie ma komunikacji między wami ?

Gość gość
Polki to by chciały by facet za wszystko płacił, a ich wypłata to miałaby iść na babskie sprawy, jak kosmetyczka, buty, bluzeczki i fryzjer... No nie! Tak związek nie funkcjonuje! Chciałyście feminizmu, chciałyście uprawnienia, głosowałyście za lewactwem... to teraz, przepraszam bardzo, ale macie co chciałyście. Powoli w Polsce robi się model skandynawski w związkach, czyli płacimy po równo za wszystko, mamy oddzielne, nie wspólne pieniądze, którymi osobno dysponujemy. W Niemczech, Skandynawii tak to wygląda, mąż ma swoje pieniądze, żona swoje i jak przychodzi płacić to się składają... chciałyście feminizmów to macie!

Gość gość
Od Polek to się odp*****l łysy mariuszku lub sebixie :D:D:D

Gość gość
skąpy dziad, śmiesznie to wygląda jak taki buc mówi do kobiety w supermarkecie, że teraz zapłaci a ona ma mu oddać 8zł albo że ma coś odłożyć buahaha

Gość gość
Dziady bez żadnej klasy i kultury tak robią

Gość gość
14:47 bravo Ty!!!

Gość gość
gość wczoraj Widocznie ma cię za ulomna albo nie traktuje poważnie x Widocznie sobie autorka na takie traktowanie zasłużyła, a teraz przyleciała sie poskarżyć. I przy okazji wyszło, że ma ból zada, że facet nie jest frajerem i nie chce być jej sponsorem, doprawdy tragedia :D

Gość gość
19:35 Jak chcesz sponsorkę to sobie taką znajdź hehe

Gość gość
Tacy faceci powinni być sami. Nienawidzą kobiet. Uważają, że kobietom jest łatwiej to im dowalają. Nawet takim głupim kłóceniem się o kilka zł.

Gość gość
Weź jakie dziadostwo wypominać komuś za wodę nawet , a to że ci nie oddaje reszty , boże ty z nim zginiesz , to jest jakaś męska dziffka normalnie

Gość gość
nie chcialabym z takim byc. ja tez dziele sie z facetem kosztami wspolnego zycia ale nikt nikomu nie wypomina ze zaplacil 5zl wiecej czy mniej :O

Gość gość
skąpy zjeb

Gość gość
Ja bym nigdy nie mogła być z kimś takim. Kiedyś mieszkałam z taką parką. Składali się idealnie po połowie. Pomijając jakie to żałosne - jeszcze facet starszy i wyższe zarobki - to dla niej to był kiepski deal. Chłop 2 x cięższy, żre wiadomo, że dużo więcej, jeszcze do tego tylko ona gotowała, więc jej czas i wysiłek.. Jak zrobię zakupy dla siebie to mogę na nich 2 tygodnie jechać, a z facetem, to po dwóch dniach wieje w lodówce. Tak faktycznie, to facet Cię on żebra, Autorko. Jak już chce być taki dokładny, to może czas mu to uświadomić:D

Gość gość
*obżera

Gość gość
Trochę dziwne takie życie z przypominaniem kto co kupił i za ile, podjeżdza mi to zwykłym skąpstwem. Z drugiej strony mam kolegę który po ślubie wprowadził się do żony i od razu zarządził że ona bedzie ponosić wszystkie opłaty tak jak przed ślubem, a on robi zaopatrzenie, z tym że jednocześnie zabrał się za budowę domu i w całości on finansował budowę. Teraz on płaci rachunki a ona zaopatrzenie.

Gość gość
I pomyśleć, że wystarczy być za równouprawnieniem i nie dawać na sobie pasożytować, by na wstępie szybko łatwo i przyjemnie wyeliminować ze swojego życia roszczeniowe tępe krowy :D super sprawa

Gość gość
gdyby mężczyzni mogli gwałcić i okradać kobiety wtedy dopiero byłaby sprawiedliwość

Gość gość
równouprawnienie to równe prawa

Gość gość
Baby są za równouprawnieniem, ale tylko na lewicowych manifestacjach..:-D

Gość lewackie szmaty
ciekawe czemu te kur/wy nie chcą płacić, bo dają pissdy w zamian i uważają że tym wyrównują? żenada

Gość gość
Po prostu uważa że jesteś zbyt kiepska dla niego. Gdybyś była taka jakby chciał sam płacilby za wszystko