Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy gdybyście były na Titanicu dobrowolnie zginęłybyście u boku

Polecane posty

Gość gość

mężów czy wybrałybyście życie i się ratowały wchodząc do szalupy ?

Gość gość
Do szalupy wiadomo.

Gość gość
Nie wiem na pewno, nie znalazłam się w takiej sytuacji. Ale mam faceta, którego bardzo kocham... wątpię, bym go opuściła. Odepchnęłam go od auta, które wjechało na chodnik, skręcając by nie potrącić pieszego na pasach. Wjechało we mnie, miałam połamane żebra, jemu nic się nie stało. Moją pierwszą myślą było, by go ratować, o sobie nie myślałam wcale. Sądzę, że umrę za niego i dla niego.

Gość gość
Ciekawe czy wasi mężowie gdyby chłopów na łódki wsadzali z wami zostali. Nie sondzem.

Gość gość
ciężko powiedzieć co by się naprawdę zrobiło w takiej sytuacji...raczej bym zginęła u jego boku bo jestem romantyczką...ale co innego gdybyśmy mieli dzieci...wtedy ratowałabym sie dla nich.

Gość gość
jakbym była młoda to bym się ratowała...gdybym miała już 60, 70 lat to może i bym z nim została bo w sumie tego zycia i tak dużo by mi już nie zostało, w dodatku samotnego, bo męża bym przecież straciła.

Gość gość
Glupie pytanie. Wiadomo ze człowiek ratuje rodzinę i siebie.

Gość gość
Glupie pytanie. Wiadomo ze człowiek ratuje rodzinę i siebie. x rodzina to też mąż - który nie miał szans na ratowanie siebie (przynajmniej większosć). Dajmy na to nie macie dzieci.

Gość gość
gdyby były dzieci ratowałabym się dla nich. Jak nie zostałabym u boku męża. Bardzo kocham swojego narzeczonego. Nie wyobrażam sobie, że ja bym się ratowała a on by tam umierał.

Gość gość
Sądzę że nawet rodzina by mnie nie uratowała a co dopiero jakiś chłop bądź co bądź obcy.

Gość gość
21.57 ktoś musi się uratować i przeżyć albo on albo ja. Bezsensowna byłaby śmierć oby dwojga.

Gość gość
Bezsensowna byłaby śmierć oby dwojga. x Ja bym nie zostawiła męża.

Gość gość
Całe życie ciągnął mnie na dno, dlaczego więc teraz mialabym z nim utonąć? Nigdy!

Gość gość
Całe życie ciągnął mnie na dno, dlaczego więc teraz mialabym z nim utonąć? Nigdy! x to po co za takiego wychodziłaś :P ?

Gość gość
gość dziś Omamił mnie, pokazywał jak to on będzie ciągnął w górę, a okazało się, że ciągnie w dół. Mało to po swiecie chodzi facetów dwulicowych?