Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa tu urodzeni.w latach 70?

Polecane posty

Gość gość
23:55 jestes tu jeszcze? Sluchaj a wiesz ze mam jeszcze gdzies zeszyt w linijke z zapisanymi adresami firm:) strzeglem go jak oka w glowie. Coca cola wyslala mi tak wielka naklejke ze lodowke by zakryla,firmy spectrum,atari i commodore powysylali mi koszulki,naklejki,katalogi,breloczki. Jak paczka przychodzila po wyczekiwanych tygodniach a nieraz jak wspomniales miesiacach to czlowiek az podskakiwal pod sufit. A teraz fakt-dwa lata temu kupilem synowi drona,sporo zaplacilem bo to juz taki profesjonalny,chcialem go od kompa oderwac a wiem ze dron mu sie podobal. Nie mial czasu przez PÓŁ ROKU go nawet rozpakowac bo gry wazniejsze. Jakie bylo jego zdziwienie gdy w niedziele podjezdza do nas do domu pan i mowi „witam,przyjechalem odebrac drona” na ebay sprzedalem:) od tej pory nie dostal juz nic i nic nie dostanie bo nie potrafi uszanowac,docenic,cieszyc sie tak jak my sie cieszylismy znajdując puszke z zagranicznego piwa.Te czasy sa chore

Gość gość
gość dziś Spojrzcie na temat o urodzonych w latach 90. Czy oni maja co wspominac? > to już zagubine poklenie, zniszczone systemem

Gość gość
23:55 U mnie pisalo dokladnie pamietam!! „sehregetter herr,Ich libe deine produkten.. A gdy szlo do anglojezycznych krajow to „Dear company I love your products and verry please send me some sticker or memorable” Ale siara jak sie to teraz czyta hahaha ale wysylali w wielu przypadkach:)

Gość gość
dzisiejsze bachory to rozpuszczone gnojki, wszystko mają i dalej się nudzą, zero własnej wyobraźni

Gość gość
gość dziś pomyśleli że "biedakom" z komuny coś tam wyślą, ale to my byliśmy bogaci wtedy, nie materialnie ale duchowo i umysłowo, teraz to syf i mogiła pomimo że ludzie mają wszystko, palma odbija z dobrobytu

Gość gość
Zbieralo sie puszki, papierki po czekoladach, a reklamowki kolorowe to.byl hicior...kurde az trudno uwierzyc ale tak bylo..

Gość gość
gość dziś masz może oryginalne teksty tego? To by było ciekawe teraz zobaczyć

Gość a teraz fast food i srajbuk
gość dziś kolekcje puszek po piwach z importu były dumnie na regałach eksponowane to były cudne czasy

Gość gość
Reklamówki z ALDI to była duma wtedy nosić po mieście, bo mało kto miał hihi

Gość gość
01:35 stary a czy to naprawde taki „dobrobyt” tak w jakim tepie ludzie pracuja teraz i ile poswiecaja czasu na prace,rozwoj,kursy,szkolenia itp itd to w tamtych czasach czlowiek robil polowe mniej a nie dosyc ze mial wiecej czasu to i jakos tych pieniedzy bylo wiecej. Kurde cos nie halo z tym wszystkim. Ps.Dokladnie tak firmy myslaly,a tak naprawde to mysmy wtedy byli jeszcze szczesliwi w przeciwienstwie do nich.

Gość gość
Hehe ja pod koniec podstawowski i pocztaki liceum z kumpela palilysmy radomskie i klubowe;)marlboro nie bylo dostepne zbytnio, chyba wtedy w pewexie tylko,, a i zefiry pamietam i popularne, fuj;) behe

Gość system niewolnictwa umysłu
człowiek się z byle czego wtedy cieszył, a teraz, kupi ferarri i dalej nieszczęśliwy, eh, materializm to zguba, na cholere tyle tego wszystkiego

Gość gość
Nie bylo tak spranych mózgów jak teraz.....

Gość gość
gość dziś racja, ale oni wykorzystują ludzkie słabości do chciwości, a człowiek to takie nienażarte zwierze, czym więcej ma tym mniej szczęśliwy i tym więcej chce, droga do nikąd

Gość gość
A pamietacie Niewolnice Isare, pusto bylo na ulicach jak lecial ten serial:)

Gość gość
A kto pamieta gdy w sklepach zabraklo past do mycia zebow i jako zamiennik sprzedawali taki proszek w pudelku,ochydztwo jak cholera. Albo smierdzacy plyn kokosal :)

Gość gość
gość dziś palenie niestety było plagą, u nastolatków szczególnie, bo innych narkotyków nie było tak jak teraz

Gość gość
Byla heroina...

Gość gość
gość dziś A pamietacie Niewolnice Isare, pusto bylo na ulicach jak lecial ten serial >>> ha, jasne, ludzie nazywali swoje dzieci po głównych bochaterach, teraz tacy chodzą po ulicach z tymi imionami z seriali haha

Gość gość
01:37 mam tylko musoalbym poszukac na strychu:) ale jesli chcesz jakis adresy to ok lecz po warunkiem ze sie nimi wymienimy...hehe:)

Gość gość
Leonsio:)

Gość gość
gość dziś Byla heroina... > raczej kiepska i bardzo rozcieńczona, choć pamiętam że chłopaki klej budapren wąchali z papierowych torebek, więc ćpali i wtedy już niektórzy

Gość gość
Cpali, cpali niestety

Gość Lego i Coca Cola
gość dziś 01:37 mam tylko musoalbym poszukac na strychuusmiech.gif ale jesli chcesz jakis adresy to ok lecz po warunkiem ze sie nimi wymienimy...heheusmiech.gif >Dawaj co masz, adresy i teksty, bardzo mnie interesuje jak to wygląda, niestety nie mam nic z tamtej epoki, gdzieś "wsiąkło" :(

Gość gość
W sumie dobrze, ze wtedy tv byka czarno biala, nie przykuwala az tak uwagi co teraz miliony kolorow.

Gość gość
01:47 byla akcja lata temu ze do Pl przylecieli aktorzy tego filmu i podobno ludzie chcieli zlinczowac Leoncia haha ale jaja:)

Gość gość
piłeczki kałczukowe pamietam, i wode sodową z wózka się kupowało, była z sokiem lub bez hihi, wszyscy pili z tej samej szklanki na łańcuchu

Gość gość
Tak , cos sobie przypominam z tym leonsiem, jalas afera byla, bosze co za jazda haha, teraz nikt by tego nie oglądał

Gość gość
01:54- na strychu musialbym pogrzebac.Mam tam miedzy innymi swoje buty relax (na bank zapastowane na kolejny sezon) i sporo pocztowek z tamtych czasow. Moze jutro pogrzebe bo dzis juz nie bede szalał:)

Gość gość
ale wtedy wszystko z importu, nawet coś do du'py, szło jak ciepłe bułki, np za levis'y to laski głodowały cały miesiąc lub dałyby się pokroić wtedy lub za zachodnie kosmetyki