Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedostępne kobiety

Polecane posty

Gość gość

Hej panowie :) Powiedzcie, lubicie jak o kobietę trzeba walczyć, czy wolicie mieć wszystko na tacy wystawione? :D Bo ja lubię jak facet o mnie walczy, ale gdy stara się o mnie ktoś kto mi się nie podoba, to od razu mówię że nic z tego nie będzie - zgrywanie niedostępnej jest fajne, ale trzeba też mieć jakieś sumienie.

Gość gość
olewam takie zamknięte kobiety

Gość gość
Nie lubimy. Oczywiście jakieś pozory trzeba stwarzać ale jak babka przesadza to ja olewam. I ten żal w oczach że przesadziła z niedostępnościa. :))

Gość gość
Czyli dzisiejsi faceci to zwyczajne lenie a nie żadni zdobywcy :) Ja lubię niedostępne. Zwłaszcza jeśli ma to być materiał na żonę. Jak szukacie łatwych panienek to polecam Rokse :D

Gość gość
Między łatwą a niedostępna są jeszcze normalne i takie są najlepsze na żony. Nie lubię jak mi ktoś łaskę robi że się do mnie odezwie albo zatańczy albo drinka wypije.

Gość gość
Mam ochotę pofiglować z sąsiadką proponowałem jej to ale nie chce.Nie jesteśmy już młodzi ja 57 ona 70 oboje stanu wolnego .Wyrażnie mnie podpuszcza wychodzi na balkon w cienkim szlafroku nic pod spodem,kilka razy otwarła mi drzwi w samych majtkach a raz nawet nago.Powiedziałem jej że mnie prowokuje i muszę sobie zwalić zaproponowałem czy chce popatrzeć ale nie chce.Co o tym myślicie lak ją zachęcić.

Gość gość
Dla facetów niedostępna i oziebla to taka którą nie da szybko d**y.

Gość gość
ty świrze!! zgłosiałam cię , będziesz tu porządnym imieniem pomiatał!

Gość gość
Są kobiety które z uśmiechem na ustach w miły sposób mówią że nie są zainteresowane i takie są ok. A są takie co chcą ale nie wiadomo po co są nabzdyczone i ksiezniczkuja.