Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam imie jak jego ex

Polecane posty

Gość gość

Hejka, od roku mam chlopaka ktory jest moim pierwszym chlopakiem ale on mial dziewczyny przede mna i nie raz przez to bylo mi bardzo źle. Ale nie dosc ze nie jestem jego pierwsza dziewczyną to nie jestem jego pierwszą dziewczyną o tym imieniu co mam. Jego ostatnia miala na imie tak samo jak ja i od razu jak sie poznalismy i sie przedstawilam to on wspomnial ze sie nazywam jak jego byla i wtedy mnie to nie obeszlo ale teraz mnie boli ze widzac moje imie ja mysle o niej a co najgorsze on rowniez moze o niej pomyslec. Czuje sie jakbym byla w jej cieniu, mimo ze mi mowi ze jestem lepsza od niej. Co sadzicie? Macie jakies rady? Myslicie ze da sie wymazac bylą z pamieci?

Gość gość
ja mam na imię tak samo jak jego była żona i co z tego?

Gość gość
Czuje sie zle ze nie moge nawet w tym sie poczuc wyjatkowa albo robiąc graber na czyms z naszymi imionami tak samo mogl miec z tą bylą, a chce by o niej zapomnial niz wracal myslami gdy uslyszy moje imie

Gość gość
to jest tylko imię nie przesadzasz? Przecież nie wyglądasz jak ona nie masz takiego samego charakteru lubisz inne rzeczy

no hejka, poczekaj do konca wakacji, skupisz sie na lekcjach i problem zniknie

Gość gość
To zmień imię, kurrfa problemy.

Gość gość
Daj sobie spokoj z tymi rozkminami, za mną tez dziwnym trafem krążą te same imiona, miałam dwóch facetów o imieniu Michał i z dwoma Mateuszami się spotykalam. Wiecznie poznaje facetów o tych samych imionach! Widać tak musi być...moja koleżanka ma podobnie