Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sówka1313

Piję piwko

Polecane posty

Gość gość
Miałaś się odchudzać.:D

Hej, co tam? Ja dziś łaziłam po lesie z Majką ponad 4 godziny, ale dobrze się czuję i zamierzam tak codziennie :D Kupiłam też nową roślinkę, drzewko bonsai tak fajnie i egzotycznie wygląda :D Ja dziś piwa nie chce pić, ale wcinam arbuza i winogrona.

Wiem ze miałam sie odchudzac, narobiłam sobie wstydu w necie:P Ale co sie odwlecze to nie uciecze... Witaj Nox:) Ja dziś z rana odsypiałam nockę, potem byłam na mieście, zakupy ciuchowe ( dżinsy znaczy kupiłam i bieliznę), i sporo owocków. Teraz piwko i seriale na kompie

A schudnąć muszę bo ciuszki opięte za bardzo się zrobiły:P Eh ale ja mam taką słabą silną wolę:(

Ja słucham teraz muzyczki w tej chwili Closterkeller, ale zasubowałam pewien kanał o psach na yt i zamierzam nadrabiać filmiki, ciekawych rzeczy można się dowiedzieć a mam w planach kupić jutro Majce kilka nowych rzeczy. Na mnie wszystkie ciuchy są znowu luźne, ale ja kupowałam sobie luźne a jak trochę schudłam to w ogóle wiszą ale ja lubię takie namioty nosić, jeśli schudnę bardziej to wtedy będę kupować mniejsze rozmiary :D

Oj fajne to uczucie jak się ciuszki robią na tobie luzne, wiem coś o tym:) Ja to od zawsze raz chudne raz tyję, teraz przybrałam niestety troszku, ale w koncu trzeba się będzie zabrac za siebie

Tak lubię właśnie, można sobie na luzie fazować, puścić ulubioną muzyke i być sobą. Ogólnie to na imprezy nie chodzimy, tylko koncerty. A tak to właśnie posiadówki w swoim gronie.

Też nie lubię dużych zbiorowisk ludzi,ostatnia większe impreza na której byłam to wesele rok temu. Wolę sama wypic piwko przy filmie albo z facetem, ew z jakąs koleżanką. Nigdy nie lubiłam żadnych dyskotek i tego typu zabaw.

Gość gość
Nie. Z Tobą Kawa Sówka Kamilka nikt piwka już nie wypije bo jestes wredna.