Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kkkkkkkkkkk

Kredyty partnera na głupoty

Polecane posty

Gość Kkkkkkkkkkk

Partner nabrał kredytów na Głupoty Ukrywał to pewien czas później to wyszło Teraz wyszło ze ma więcej kredytów niż mówił. Czy jego kredyt powinny coś zmienić w naszym związku Czyje się oszukana :(

Gość gość
rzuc go na opal do piecyka :D

Gość gość
kredytobiorca brzmi jak organow dawca...ale to trzeba czuc muzyke by dobry tekst podarowac

Gość gość
Uciekaj! Taki facet nie nadaje się do założenia z nim rodziny, będzie przepuszczal na byle co pieniądze, zadluzal się i będziecie żyć w biedzie. Powinna Ci się w głowie zapalić czerwna lampka

Gość gość
Na wyjazd do ciechocinka to nie głupoty

Gość gość
Taki zły bo kredyty taki jak ja oszczędny zły bo sknera... Żebyście jeszcze wygląd miały by wymagać cokolwiek. A super laske to ma 1 na 10.

Gość gość
Ja głupia wzięłam sobie takiego na męża ale szczęście w nieszczęsciu długo nie wytrzymałam. Kredyty ukrywał więc o pewnych sprawach nie miałam wiedzy od razu ale po ślubie szybko wyszło szydło z worka. Jak chciał sprzedać moje mieszkanie to zmieniłam zamki i wystawiłam mu rzeczy za drzwi. Było bardzo trudno pozbyć się gada, ja go drzwiami to on oknem. Z policją przychodził. Rozwód był koszmarem ale wyszło jaki z niego materialista. Chciał mi odebrać wszystko. Na szczęście mieszkanie kupiłam jako panna i formalnie nie miał do niego prawa. Straszne jacy ludzie potrafią być okrutni i bez zahamowań. A ja go tak kochałam. Byłam tak głupia, że oddawałam mu moją pensję ale miłość z niejednego zrobiła głupca. Czasem warto jest stracić parę groszy żeby poznać czyjeś oblicze. Decyzja należy do Ciebie autorko, ja nie polecam.