Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sam ma żonę, a jak powiedziałam, że nie jestam sama to się wycofał ?

Polecane posty

Gość gość

Facet chciał romansu. Dlaczego się wycofał jak mu powiedziałam, że nie jestam sama? Przecież sam ma żonę. Powiedział jeszcze, że nie chce mi mieszać w głowie. O co chodzi, nie rozumiem?

Gość gość
Chodzi o to, że dla faceta seks jest czysto fizyczną przyjemnością, a dla kobiety uczuciową. Kobieta, która się bzyka na boku ma tendencję do zbytniego przywiązywania się do kochanka, a potem do złośliwości i nieczystych zagrywek wobec niego (jeśli np. chciałaby się z nim związać i była zazdrosna o żonę). Facet nie chciał się pchać w takie bagno, chce tylko poroochać bez zobowiązań, więc Cię kopnął w zad, logiczne.

Gość gość
Może boi się że twój mu mordę obije jak się wyda. Status społeczny k***a podniesiony :D hahaha

Gość gość
gość dziś to samo mialam zamiar napisac:D

Gość gość
Jedyną osobą której facet powinien obić morde jest kobieta, która go zdradziła ;) Jej kochankowi trzeba dziękować i piwo stawiać za to że pokazał jaką kobieta jest niewierną szmatą i nie warto na nią tracić dłużej życia :D

Gość gość
06:51 zgadzam sie, dawniej taka qrffa była przez pana domu wywalana na bruk tak, jak stała i spotykał ją los, na jaki zasłużyła. Szkoda, że większość facetów dzisiejszych się nie szanuje, biorą byle co i dają szanse szmatom

Gość gość
wszystkich nie dam rady z g*wnianych małżeństw uratować

Gość gość
6:54 gorzej jak kobieta ma dom/mieszkanie a facet maminsynel jest golodupcem albo ciapa zarabiajaca mniej niz kobieta. Co wtedy? Upps kto inny laduje pod mostem

Gość gość
Dziwne, przeważnie zajęty facet chce bzykać zajęta kobietę.

Gość gość
właśnie mężatki są najlepsze

Gość gość
dziś No właśnie. W czym jemu przeszkadza, że mam chłopaka? Może myśli, że gdybym była wolna, to byłoby mu łatwiej, szybciej zaciągnąć do łózka...

Gość gość
On chce roochać i nie chce aby ktoś inny po nim poprawiał ;-) Nie myl tego z uczuciem i zazdrością o Ciebie ;-) tu chodzi o to aby nikt inny nie psuł jego zabawki ;-)