Gość gość Napisano Sierpień 16, 2018 Pieniądze wcale nie są wyrzucone, a efekty są lepsze niż w wypadku innych liftingów. Robiłam go raz i jestem zadowolona. Zabieg miałam u dr radziejowskiej za pomocą croma princess Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 16, 2018 Śmieszne pocerowane babki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2018 A gdzieś w okolicy Gdańska kojarzy ktoś dobrą klinikę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2018 Podłączam się pod pytanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawka009 0 Napisano Sierpień 19, 2018 W końcu zdecydowałam się na zabieg :). Umówiłam się do princess accademy i będą mi robić nićmi croma. Dam znak bo zabiegu jak się udał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2018 A zmarszczki na czole i podbródek juz sobie zrobiłaś?Pisałas o tym na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawka009 0 Napisano Sierpień 20, 2018 Jeszcze nie, właśnie na to się umówiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 20, 2018 Co prawda nie w Gdańsku tylko w sopocie, ale z doświadczenia polecam centrum Baczewska. Miałam tam zabieg i był udany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 22, 2018 Dziękuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 24, 2018 Też miałam kiedyś robione nici, z tego co pamiętam to była croma. Robili mi je właśnie w princes academy i jestem bardzo zadowolona z zabiegu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 24, 2018 W jakim wieku robiłaś nici ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 24, 2018 Na moje 50 urodziny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HiacyntaP Napisano Sierpień 25, 2018 Ja jestem o liftingu, ale nie nicmi tylko mialam wamiprzy lifting z wykorzystaniem osocza bogatopyłkowego w Dzięgielewska Instytucie Oka. A dokładniej miałam poprawiane okolice oczu ( kurze łapki ) czoła - zmarszczki mimiczne. Z efektów jestem bardzo zadowolona ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2018 Też myślałam nad wampirzym liftingiem, ale kosmetyczka powiedziała że nici będą lepsze. Zrobiłam sobie nici w croma w la esthetica i właśnie kończą mi się wchłaniać. Naprawdę dobrze to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2018 N a głupote nic wam juz nie pomoze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2018 Ja sobie przeszyłam na maszynie i jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćjola Napisano Sierpień 26, 2018 Jakim ściegiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2018 Overlokiem, na codzień szew przykrywam tynkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2018 Co to dokładnie są te nici Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2018 Wynalazek dla ludzi pozbawionych instynktu samozachwawczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2018 Ja swoje robiłam już dawno temu w princes academy, nićmi princes lift Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2018 Co robiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2018 wargi sromowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2018 Policzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2018 Wybierz tylko dobry gabinet. https://cutt.ly/ewZ1S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawka009 0 Napisano Sierpień 31, 2018 Już po zabiegu! Wszystko się udało teraz tylko trzeba czekać aż nici się wchłoną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kawka09 Napisano Sierpień 31, 2018 Cholera! Szwy sie rozeszły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2018 A wiesz już coś o wymogach po zabiegu? Bo szukałam czegoś w internecie i nie mogłam za bardzo znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawka009 0 Napisano Wrzesień 3, 2018 Tak, lekarz mi powiedział jak spytałam. Po długich niciach cromy przez krótki czas nie można chodzić na masaże twarze i mieć zabiegów dentystycznych, ale poza tym nie przszkadzają. Po krótkich nie ma żadnych wymogów. Ogólnie to bardzo polecam bo warto :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 5, 2018 moja kumpela tez robiła princess croma to bardzo droga lecz popularna marka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach