Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ubior dla 4 latka wesele

Polecane posty

Gość gość
gość dziś gość dziś A ten FACET to 4 letnie dziecko? Bez komentarza. x no lepiej juz nie komentuj ... wypociny sa smierdzace i nieprzyjemne

Gość gość
Naucz się, że zdanie zaczyna się wielką literą. To, że nie masz gustu, klasy i kultury już wiemy, ale z ortografią też masz na bakier.

Gość gość
Tu autorka . Jak juz pisałam od poczatku poprosze o linki do butów na tą porę roku do długich jasnoszarych bawelnainych spodni. Dziękuje a pomoc , pozostałym osobom dziękuje ale nie oczekuje dziwnych komentarzy .

Gość gość
Body dla 4-latka? :-( Oczywiście, że strój dla malego chlopca jest inny niż dla mężczyzny, ale dZiecko powinno od malego być ubierane adekwatnie do okazji. Polo, spodenki i sandaly to nie strój na wesele. Wypada ubrać odswietnie.

Gość gość
9:41 dziękuje za link do butów , są śliczne

Gość gość
09:42, spadaj stąd trollu. Musisz mieć smutne życie.

Gość gość
A jaki kolor muszki?

Gość gość
Nie będę miała jak zajrzeć, z linkiem ciężko, jadę teraz nie mam jak szukać, ale najlepiej butki jasne pod kolor spodni albo kontrastowo tj muszka.

Gość gość
Czy ktoś może mi powiedzieć, co to są pantofle dla dziecka???

Gość gość
Muszka szara i szare spodnie ..koszula w krate .. Moge dac niebieska koszule gladka ale ta w krate chyba lepiej

Gość gość
No to kombinuj z kolorem butow do tej kraty. Tak, bedzie lepiej koszula w kratę, ozywi trochę szarość. Jeżeli koszula jednolita to fajne są kontrasty np muszka granat z czerwienią i buty z takim akcentem. Najlepiej wybierz buty i wtedy zobaczysz jakie masz pole manewru z kolorami.

Gość gość
Wiesz, tak sobie myślę, że muszka szara i szare spodnie bedzie super, koszule wybierz może gładką i do tego np granatowe buty, jak koszula w kratke to już buty dopasuj do kratki, chociaż jeden kolor zeby się pokrył. Uciekam, mam sporo drogi a ruszyc z tego postoju nie mogę ;-)

Gość gość
gość dziś Co się dziwisz? Sama mam 35 lat i noszę body :)

Gość gość
Tu autorka .I gdzie te linki ze ślicznymi butami ? Mądrusie już zwiały ? Heh

Gość gość
A co sama nie potrafisz znaleźć? Taka jesteś do przodu, a butów nie umiesz ogarnąć?

Gość gość
gość dziś Jakie wypiciny? Napisałam dwa krótkie posty i myślę tak jak większość w tym wątku. Porównałam dorosłego i dziecko, a nie jak Ty to ujęłaś "kobietę i faceta"... Czteroletniego faceta... brak słów. Ty masz dziecko, małego chłopczyka, a nie faceta. Facetem to może jest Twój mąż, ale nie Twój 4 letni synek. Tak samo jak 4 letnia dziewczynka nie jest kobietą, czy tam wg Twojego słownictwa "babką". Napisałam, że Tobie będzie komfortowo i wygodnie w sukience, gołych nogach i sandałach, ale Twojemu małemu dziecku już niekoniecznie będzie komfortowo w garniturku z długimi spodniami i pełnych butach. Można 4 letnie dziecko ubrac stosownie do okazji, bez robienia z niego miniaturki dorosłego mężczyzny.

Gość gość
gość dziś A co sama nie potrafisz znaleźć? Taka jesteś do przodu, a butów nie umiesz ogarnąć? x taka mądra jestes , morde drzesz to pokaż co potrafisz ? no dalej ... ha ha ha ha

Gość gość
W kwestii bucików to zobacz na stronie MalyBucik.pl gdzie sama często zamawiam, teraz mają fajne promocje.