Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego panią tak ciężko powiedzieć co je kręci(byłoby łatwiej i przyjemniej)

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego się wiążecie z mężczyznami,których się potem wstydzicie?

Gość gość
PaniOM, paniOM, nie paniĄ, kierwa jego mać!!!Nauczcie się pisać, debile!!!

Gość gość
pomijając temat błędów, to odpowiedz nie jest taka prosta, to skomplikowane.

Gość gość
Wstydzą się a poza tym nie każdy fetysz można zrealizować z osobą z którą się jest w związku

Gość gość
Dlaczego???

Gość gość
Ten wstyd bierze się z urojonych myśli co powie mąż? Zamiast sobie coś wkręcać poprostu mu o tym powiedzcie

Gość gość
wiaza sie z takimi, co je tlamsza albo malo sie podobaja zapewne no i ich potrzeby sa na pierwszym planie

Gość gość
wstydzą się, ma ochotę na np. mocniejsze klapsy podczas seksu ale tego nie powie bo boi się co pomysli mąż.

Gość fankasłońca
wyobraź sobie, że żona powie Ci, że chce spróbować z dwoma, co pomyślisz? Ona Ci tego nie powie, jedne spróbują, inne będą tylko o tym marzyć, oczywiście jest odsetek, który zrealizuje takie fantazje z mężem i tym trzecim. Chociaż ja sobie tego jakoś wyobrazić nie mogę, a z obcymi można pójść na całość, a potem każdy w swoją stronę. Nie ma zazdrości, zastanawiania się, że jemu nigdy tak czy inaczej nie zrobiłam, a to wszystko wychodzi w trakcie, nie jest planowane.

Gość gośćSYLWIA suchy
Boże co za chory temat ,gdzie przykazania? forum zboczeńców!!!!!!!!!!

Gość gość
Widocznie nie mają do was zaufanie. I mnie to mało dziwi.

Gość fankasłońca
na forum erotycznym przykazania? jakim cudem się tutaj osoba się tutaj znalazła?

Gość gośćSYLWIA suchy
nie patrze na dział tylko na najnowsze a przykazania dotyczą ludzi a nie tematy ,tematy same się nie zakładają.

Gość fankasłońca
to prawda. Ciekawa jestem powodów Twojego przeszukiwania forum erotycznego? Sama obecność i powoływanie się na przykazania, to tak trochę kolizyjne jest jak dla mnie.

Gość gośćSYLWIA suchy
ja nie patrze na to jaki to dział po prostu piszę ,Wyskoczył jako najnowsze na Forum i tyle.Wchodzę tu przez Forum a nie przez działy

Gość fankasłońca
i jakieś emocje, takie bardziej pozytywne, takie dopuszczenie myśli, że można trochę inaczej, oczywiście pomijając 90% postów idiotycznych?

Gość gość
Taka polska mentalnosc. Inaczej jest na wschodzie. Kobiety sa bardziej wyzwolone i maja swobodny stosunek do ciala i seksu.

Gość fankasłońca
a tak na końcu chodzi o to żeby być przyzwoitym człowiekiem, bez względu na to ilu się miało partnerów i w jakich konfiguracjach i z jakimi zabawkami. Szanować siebie nawzajem, jeden lubi kratkę drugi paski.

Gość gość
Jest ktoś kogo się wcale nie wstydzę :)

Gość gość
Trudno o jednoznaczną odpowiedź, ale też się nad tym zastanawiam. Chyba główny punkt całej sprawy jest taki: mężczyzna, który traktuje kobietę poważnie, planuje z nią przyszłość, rodzinę, chce mieć o niej jak najlepsze zdanie. Ona ma być delikatna, wrażliwa, empatyczna, troskliwa, czuła, serdeczna, eteryczna; musi posiadać cechy kobiety, która będzie taka i dla dzieci, i dla męża. A łóżko wymaga wulgarności, wyuzdania, dzikości, temperamentu, zdania się na chwilę bieżącą, braku skrępowania, i tak dalej. Jedno kłóci się z drugim i powstaje, niestety, bardzo mocna rysa. Jeśli kobieta podda się temu, w kłótni może być posądzona o nieczyste, wulgarne zachowanie; totalnie przeciwne do wcześniejszego sposobu bycia. Tak naprawdę, to nie da się być kobietą taką, jak w tym powiedzeniu. Mężczyźni mają zbyt wielkie wyobrażenia o postawie kobiet, a tak się nie da. Psychika robi swoje. Często się słyszy dogadywania: "Zachowujesz się 'tak i tak', a wczoraj przemawiał przez Ciebie ogień w łóżku...". I konflikt gotowy, ech..

Gość fankasłońca
dokładnie i właśnie dla tego dla męża taka jestem, równocześnie nie rezygnując ze swoich marzeń i fantazji.

Gość gość
gość dziś .... nie każdy fetysz można zrealizować z osobą z którą się jest w związku X To właśnie jest najprostsza droga do problemów w związku. Brak umiejętności rozmowy, wstyd. Wisłocka miała rację! Nauczcie się rozmawiać że sobą, a radość z seksu orzyjdzie sama!

Gość gość
gośćSYLWIA suchy dziś Sylwia po co wchodzisz na forum erotyczne? Co chcesz tu znaleźć? Wersetów ewangelii to raczej tu nie ma.

Gość gość
fankasłońca dziś Już jestem twoim fanem!!! :)

Gość gość
gość dziś A moim zdaniem wystarczy zrozumienie i umiejętność oddzielenia tego co robimy "w łóżku", od tego co przy niedzielnym obiedzie.

Gość gość o podobnym zdaniu
Ostatnie cztery posty to: gość o podobnym zdaniu.

Gość fankasłońca
dziękuję, miło jest mieć fana, chyba.