Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam brzydką narzeczoną i nie wiem czy chcę tak dalej.

Polecane posty

Gość gość
niedopasowanie widzę a wystarczy powiedzieć , że to nie to i obie strony znajdą kogoś bardziej w ich stylu

Gość gość
Ty jej nie kochasz, autorze, a więc ją zostaw. Daj jej szansę na poznanie kogoś lepszego, zresztą sobie też.

Gość gość
Daj sobie spokój z nią jeśli tak na nią patrzysz. Nie marnuj jej życia. Skoro masz takie dylematy to znajdź ładniejszą, bo ewidentnie mocno ciągnie cie do zdrady i pewnie będziesz ja zdradzał. To będzie dla niej dużo gorsze. Też jestem brzydka. Mąż ustawił się dzięki mnie finansowo, a później zostawił dla innej młodszej, bardziej atrakcyjnej. Ułożył sobie życie. Mi trudno podźwignąć się ze zdrad. Byłam tylko darmową służącą

Gość gość
A mąż jaki?

Gość gośćut
nie czytałem całości... ale ten pierwszy wpis znaczy autora... żenada 27 lat i postawa 14latka... po co zwracasz d**e tej kobiecie... chcesz mieć zabawkę kup sobie na jarmarku w sąsiedniej wsi... ludzie, żadnych uczuć 'ona jest po prostu nieatrakcyjna'... ja prld, uwolnij ją jak najszybciej od siebie... na pewno jej nie kochasz i nigdy nie kochałeś... nie niszcz jej życia pseudozwiązkiem z tobą...

Gość gość
mąż obiektywnie patrząc mało atrakcyjny fizycznie. Nie widziałam tego. Bylam beznadziejnie zakochana, Miłość jest ślepa. Rozumiałam głupio, że jestem tak brzydka, że nie dziwię się, że chodzi do agencji, albo umawia się na sex przez internet z jakąś potrzebującą szybkiego, jednorazowego numerka. Później przyszło obrzydzenie do siebie, że godziłam się na takie życie.

Gość gość
Sluchaj to nie znaczy ze nikt Cie juz nie pokocha:( moze sprobuj trochę sie ogarnąć, zawsze mozna atrakcyjność podniesc, nie wiem idz do stylistki , jeslu czujesz ze psychika lezy to psycholog.Serio mozna trafic na kogos ok:) czy w necie, czy pracy

Gość gość
po co miałby mnie ktoś pokochać ? Za stara jestem już na takie głupoty.

Gość gość
Ale dziewczyny solidarne z ta narzeczona, brawo usmiech.gif x Solidarność brzydul :)

Gość gość
daj jej z 30 tys. na zrobienie ryja , będzie wyglądać jak laleczka moja koleżanka z natury nos na pół ryja i broda wielka, po operacjach każdy za nią lata ze stojącym c***jem i dlatego was facetów nie szanuję

Gość gość
Haha smieszy mnie jak pasztety pisza ze uroda nie jest wazna liczy sie charakter. Tak jasne ! A co maja powiedziec ? Ciekawe czy by mowily tak samo gdyby ta urode mialy:D Tak sie pocieszajcie. Prawda hest taka ,ze w zwiazku wszystko musi pasowac i uroda i charakter. Znam facetow co maja zony z fajnym charakterem ale bez urody i wszyscy je zdradzaja. Bo co po charakterze skoro nie ma na czym oka zawiesic. Albo odwrotnie. Kobieta bedzie ladna ale z nudnym charakterem =facet zdradzi bedzie szukal charakteru Kobieta brzydka z fajnym charakterem=facet zdradzi bo bedzie szukal ladnej i sexownej. Taka jest prawda !

Gość gość
12.43 to po cholera autor się z nią zaręczył? I w ogóle związał, oczu nie miał wcześniej? Nie, po prostu uważał ze nic lepszego mu się nie trafi a teraz jak widzi jakieś tam zainteresowanie ze strony kolezanek to nagle sobie uświadomił ze jednak jest przystojny (w jego mniemaniu) i może wybrzydzac wśród kobiet wiec nagle juz mu narzeczona nie pasuje. ZALOSNE.

Gość gość
12:43 i znowu ten niedorozwój który trzepie się na każdym temacie , idzie go poznać po kilometrowych wypowiedziach a raczej wypocinach ,okraszonych debilnymi smiechami, won pedale bo cię nawet nikt nie słucha

Gość gość
Znowu ta wulgarna wieśniara "komentuje", poznać po prymitywnym stylu.

Gość gość
01:01 pozdrów starą skoro o niej piszesz

Gość pan jezus montoja
nie bede powtarzac sie różniczki to normy

Gość gość
Ta narzeczona nie dosc ze brzydka, to jeszcze strasznie glupia musi byc, ze jest z takim pustym typem jak autor ;-)

Gość gość
ma EQ 120

Gość gość0877A
wyglad ma znaczenie jak cholera, dlatego jak komus matka natura poskapila to chirurg plastyk moze poprawic, sama tez jestem podrobiona , od cyckow po wlosy, botox itp...i jestem happy , moj facet mnie jeszcze gna na silownie ale ....ale ja nie lubie cwiczyc

Gość to ty palancie czy nie
nie czy ta. bo nie wiem o czym rozmawiamy. o liczbach?

Gość gość
facet cię gania na siłownię idiotka bez własnego zdania

Gość gość
ab=aB no nie jest źle może być rakowcem i brac medyczne thc. AK47 F16. tylko się pienię nie dzwoń.