Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce mnie znać bo ją poniżyłem w sytuacji intymnej...

Polecane posty

Gość autortematutego
Jestem po spotkaniu, przeprosiłem ją, ale zaznaczyłem, że robię to dla niej i dla naszej relacji, bo sam nie czuję ,że stało się coś strasznego co by mogło spowodować traumę. Zgodziła się, że trochę przesadziła, ale zwierzyła mi się, że kiedyś stała jej się pewna krzywda ze strony mężczyzny... więc wątek jest bardziej rozbudowany i ma drugie dno. Na koniec spotkania odprowadziłem ją do domu i zapadła niezręczna cisza, złapałem ją za rękę i chciałem przytulic i pocałować w policzek, ale odsunęła się i powiedziała tylko, że tak będzie lepiej. Teraz znowu nie mogę spać. Chyba jestem silnie w niej zauroczony. Nie wiem co zrobić, żeby mi zaufała na nowo jako facetowi, bo ona znów po latach straciła do facetów straciła zaufanie i to przeze mnie.

Gość gość
Odrab sobie penisa i przynies jej w pudelku, jako znak uleglosci i posłuszeństwa oraz zabezpieczenie, ze wiecej jej nie zg****isz.

Gość Brat Pit
Znajdź sobie inną. Taka która wie co to posłuszeństwo wobec Pana. Co to za przyjemność być z taką co nie chce połykac pysznej śmietanki

Gość gość
Brat Pit normalnie nie używam niecenzuralnych słów. Ale Tobie to powiem Jesteś zdrowo j*******y. :-(

Gość gość
Mam nadzieje,ze dziewczyna pojdzie po rozum do glowy i pojdzie na policje. Dla mnie to ja zastraszyles, zmusiles i wykorzystales ze byla pijana. Ale znajac zycie takim SKURVVIELOM jak autor upiecze mu sie. Pamietaj to jest do czasu. I pomyslec ze za pare lat bedziesz udawal przykladnego meza i ojca. Znam taki przypadek takiego sk*****ela co wykorzystuje pijane kobiety. Jakbys byl naje to bys w zyciu nie doszedl w 2 min.smieciu . Swiadomie ja wykorzystales. Gnij!!!'

Gość gość
06.24 dobrze że jesteś. Jedyny sprawiedliwy.

Gość gość
Zlałeś się jej do paszczy? No to gratuluję. Chciała więc Ok. Takie mamy czasy że dziś wszyscy tak trobią.

Gość gość
Szkoda że nie zlał się tobie. Może by cię udławiło to głupie p********ie.

Gość gość
No to gratulacje dla Niej, jak na dziewczynę już przez kogoś skrzywdzoną zachowywała się dość swobodnie w stosunku do w sumie obcego dla siebie faceta. Wyszła pijana z imprezy, pozwoliła na całowanie, macanki, potem płacz bo go podnieciła i pijana pierdoła nie zapanowała nad sobą. Niech idzie na policję...i powie no tak panie władzo,wyszłam z nim, macał mnie, i tak,klęknęłam ale nie przewidziałam,że ten s*******n w chwili podniecenia złapie mnie za głowę. Porządna dziewczyna nigdy by nie wyszła z pijanym facetem nie wiadomo gdzie ani nie zgadzała na bzdury jakie wygaduje. Nie bronię go ale z niej nie róbcie świętej bo jest tak samo winna jak on. Powiedziała nie a za chwilę klękała? Dla zalanego w trupa faceta to było jak ''tak''. Podobno nie była mocno pijana więc skąd brak panowania nad własnym ciałem? Jedziecie po nim bo on nie mógł się opanować a ona nie mogła się opanować i stamtąd uciec? Wątpię aby z opuszczonymi gaciami ją gonił i zmuszał do czegokolwiek?

Gość gość
Baju, baju, akcja się rozwija.

Gość gość
Najlepsze jest to że zlał się jej do paszczy a ona połknęła niechcący. Czyli gwałt!

Gość gość
prowo 0/10

Gość gość
spotykacie się z pijakiem, który w*****ałby wszystko co przed nim nie s*******a a potem aa ratunku zostałam zgwałcona. Ciągnął ją za kudły w krzoki? NIE. Czy w momencie kiedy ją macał powiedziała NIE? Nie. Zmusił ją siłą by przed nim klęczała? NIE. A że koleś zachował się jak ostatni debil i jak debil skorzystal z sytuacji? Mieć pretensje do Sebixa, że nie jest Markiem Grechutą? Czemu dziewczynie, która nie łazi na takie dżamprezki a pójdzie z chłopakiem do kina, na pizzę ewentualnie piwo z soczkiem a potem facet odprowadzi ją do domu lub na autobus nie przytrafią się takie rzeczy??

Gość marawstala
Zgadzam sie z naglowkiem. Niezla nauczka na przyszlosc A zrzucanie winy na alkohol jest słabe, nie rozumiem ludzi tłumaczących sie zbyt dużą ilością wypitego trunku

Gość gość
Noo, jak ma się ''sytuacje intymne'' z kimś kogo się prawie nie zna ...

Gość gość
Wyluzujcie już. Szkoda pary.Zrozumcie w końcu, że to prowo faceta fantazjującego o poniżaniu i upodlaniu kobiet.

Gość gość
provo. To się kupy nie trzyma.Najpierw ładnie grzecznie chodzą na spacerki a potem na impresce Laska najpierw lezie za nim, pozwala się macać a potem wylatuje z krzykiem i nie chce go znać. I jeszcze ta koleżanka w progu, ciekawe,że nie mogła jej pomóc wcześniej.

Gość marawstala
gość dziś W czym pomóc? .) pewnie nie było słychać wołania o pomoc Tak, to chyba provo

Autorze nic nie jesteś winien. Sama klęknęła do loda. Olej niedojrzałą panienkę. Wyraźnie ma nieprzepracowne zajoby. Chcesz się w to pakować? Ja już od razu mogę Ci powiedzieć, że na dłuższą metę nic z tego nie będzie.

Gość gość
W czym pomóc? ;-) No nie wiem ale wiesz, jakby na imprezie jakiś pijany typek prowadził gdzieś w nieznanym kierunku moją również nietrzeźwą przyjaciółkę to na pewno nie stałabym w progu i się lampiła ;-)jak poszli to ich nie widziała ale jak wbiegała do domu to tamta dziwnym trafem znajlazła się w drzwiach wejściowych ;-)...no,ale to jest akurat provo ;-)

Gość gość
*znalazła się

Gość gość
Akcja jakich wiele, po pijaku na igraszki ma się większą ochotę. Nikt nikogo tutaj do niczego nie zmuszał, jak piszą niektóre ćwoki.

Gość gość
14:44 cwok to ciebie zrobil. To jest karalne wykorzystal to ze byla pod wplywem ,zdychajcie sk****ysyny!!! Jakim dnem trzeba byc by g****ic , by zmuszac. Wszyscy tacy "mezczyzni" to bestie niech was pieklo pochlonie !!!!!

Gość marawstala
gość dziś Ale tu była inna sytuacja, znali sie z uczelni... maja wspólnych znajomych... Razem pili (?) juz nie pamiętam, mogli być nawet para za jakis czas ale wyszła z tego siara : ) (oczywiscie wiemy, ze to prowo) Na mojej uczelni tez były jakoes pary, nawet na moim roku były chyba trzy : ) wiec sytuacja nie jest nietypowa, ale taki facet jakiego autor wymyslil to typowy burak : )

Gość gość
Autor napisał-"Jestem po spotkaniu, przeprosiłem ją, ale zaznaczyłem, że robię to dla niej i dla naszej relacji, bo sam nie czuję ,że stało się coś strasznego co by mogło spowodować traumę. Zgodziła się, że trochę przesadziła, ale zwierzyła mi się, że kiedyś stała jej się pewna krzywda ze strony mężczyzny... Na koniec spotkania odprowadziłem ją do domu i zapadła niezręczna cisza, złapałem ją za rękę i chciałem przytulic i pocałować w policzek, ale odsunęła się i powiedziała tylko, że tak będzie lepiej. Teraz znowu nie mogę spać. Chyba jestem silnie w niej zauroczony. Nie wiem co zrobić, żeby mi zaufała na nowo jako facetowi, bo ona znów po latach straciła do facetów straciła zaufanie i to przeze mnie." Wzruszająca historia he,he...Ona po takim ohydnym zdarzeniu zgodziła się spotkać z tym zboczeńcem i do tego przyznała, że trochę przesadziła. Jedzie mi tu tramwaj? Prowokacja na sto procent. Żadna kobieta tak by się nie zachowała z wyjątkiem totalnej patologii może. Jeżeli już to ta dziewczyna pobiegła by od razu na policję. Autor ma bujną wyobraźnię. Lepsze jednak przelewanie zboczonych fantazji na papier czy anonimowe forum niż realizowanie takich zboczonych zachowań w realu.

Gość marawstala
Każdy osobnik wymyslajacy prowokacje ma z tego ubaw, chyba ze cos wymknie z pod kontroli

Gość gość
14:44 cwok to ciebie zrobil. To jest karalne wykorzystal to ze byla pod wplywem ,zdychajcie sk****ysyny!!! Jakim dnem trzeba byc by g****ic , by zmuszac. Wszyscy tacy "mezczyzni" to bestie niech was pieklo pochlonie !!!!! x Droga cnotko-kłodo, możesz wskazać gdzie tu było zmuszanie?

Gość Brat Pit
Przecież nie było w tym nic złego. Oglądam różne filmiki i tam facet trzyma panienkę za głowę żeby nie uroniła ani kropelki. Wiadomo że to facet jest Panem a panienka musi zrobić mu dobrze i z uszanowaniem połknąć wszystko z uśmiechem na ustach. Tak jak dziecko które zjada loda. To jest dla niej zaszczyt że może spijać tą pyszną śmietankę.

Gość gość
Ona po takim ohydnym zdarzeniu zgodziła się spotkać z tym zboczeńcem i do tego przyznała, że trochę przesadziła. x Ale że co, że seks oralny jest dla ciebie ohydny? No to trudno, lecz się, może coś pomoże.

Gość gość
15.56 Inaczej byś mówił gdybyś został zmuszony do wylizania k****a śmierdzącego moczem i do tego ze spustem do ust.