Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedyś mnie bolało, że kobiety nawet te skrzywdzone i tak wolą badboyów niż...

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś mnie bolało, że kobiety nawet te skrzywdzone, zdradzone i tak wolą badboyów niż normalnych, spokojnych facetów... wydawało mi się to takie niesprawiedliwe i durne od strony kobiet, że nawet jak są traktowane jako zabawki do seksu to i tak wolą się umawiać z mizoginami niż wybrać normalnego faceta. Dziś mam na to wy'j****e. Żyję sam i jest mi z tym dobrze, pieniądze oszczędzone wydaję na podróże i już od lat nie czuję pustki z powodu braku kobiety. Jeżeli też jesteś normalnym, spokojnym facetem i to czytasz, to moja rada jest taka: nie zmieniaj się dla nikogo! Rób to co kochasz, poświęć się swoim pasjom, życie w pojedynkę potrafi być bardzo ciekawe! :)

Gość gość
Azjatki lubią spokojnych, ułożonych facetów. Pisałem przez 2 lata z Koreanką, aż w końcu przyleciała do mnie w wakacje rok temu i od tej pory jesteśmy razem. Jeżeli tobie życie w pojedynkę odpowiada to szanuję, sam tak żyłem wiele lat i byłem szczęśliwy przypadkiem na reddicie się poznaliśmy i tak wszystko niespodziewanie się potoczyło. :)

Gość gość
Azjatki to z reguły inteligentne babki. ;)

Gość gość
Na obiat ugotuje ci psa, smacznego

Gość gość
Autorka tematu pisalam ostatnio z japonczykiem i chinczykiem chcialam zobaczyc jak to jest umowilam soe z obiema mowie wam co za jazda takiego wala nie widzial od lat groby jak beysbol az mialam od samego patrzrenia mokro a chinczyk mial malego ale zadziornego twardy jak kamien i tez potrafil mnie zadowolic. W dodatku nie rozumiem ich slow to byl by idealny kandydat na meza

Gość gość
Ja też nie czuję tak strasznie braku kobiety, bo nawet nigdy jej nie "miałem". Zaczynam myśleć o wycieczkach sam w pojedynkę. Jestem jeszcze na portalach i popiszę z kobietami, ale co z tego jak nie mieszkają blisko. Nie zależy mi na jeżdżeniu do szanownej pani i robieniu całego swojego dnia dla niej. Wolę wyjść na rower. Jeśli miałbym spędzać z kimś weekend to tylko na wycieczce a nie jakimś przesiadywaniu na herbatce i wzdychaniu do siebie. I jeszcze bym dostał uwagę, żę co tak mało mówisz? Żadnej kobiecie nie pasowało żę mało mówię. Jak komuś przyjdzie tu do głowy -to może facetom pasowało - absolutnie nie, do tego mnie przez to gnębili i poniżali.

Gość gość
Ja uważam, że skoro 80% mnie przepytywało dokładnie z czego mam pieniadze i jaką i gdzie pracę to domniemam, że reszta ma to przygotowane pytanie na później. Po co komu ta wiedza po kilku zdaniach lub dniach popisania w celu poznania się może później.

Gość gość
w tym celu, ze jak chcesz doopczyć, to musisz mieć forsę na kilka lat utrzymania jej i dziecka!

Gość gość
21:45 Tak domyśliłem się o co chodzi i niestety nie będę. Traktuję kobiety jak koleżanki.

Gość gość
Tak, wszystkie azjatki to inteligentne kobiety, a wszystkie Polki są głupie... Jesteście zalosni, trochę oleju we łbie, w każdym kraju da różowy ludzie