Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak namówić męża natrójkąt?

Polecane posty

Gość gość

Marzy mi się trójkąt za to mój mąż jest kategorycznie przeciwny. Twierdzi, że to u włącza godności mojej i jego a skoro rok po ślubie chce trójkąta to później zacznę go zdradzać. Zaproponowała, że mógłby to być chociażby mój przyjaciel czy ktoś zaufany z wspólnego grona. Jest na nie a ja myślę że to może być ciekawe doświadczenie

Gość gość
Albo wezme jakiegos starego pana po 80i mnie wy p******** potem 70 60 50 40 30 20 latka i bedzie szesciokad a moj bedzie na to patrzec i walic konia. Jestem zboczona wiem ale kocham seks i brutalne rzeczy np jedzenie kalu czy moczu lubie to bardzo

Gość gość
Nie ja napisałam ta odpowiedź. Nie mam fetyszy i nie myślę o starych dziadach

Gość gość
Kto do cholery sie podszywa!! Nie zmieniac mi zdan!! Bo Lubie starych prykow lubie przebierac w mezczyznach tez roznej rasy ostatnio poznalam czarnego i muzynke chce z mezem zrobic zawody dwoch bialych kontra dwovh czarnych kto szybciej mnie zadowoli maz bd ****** ta muzynke

Gość gość
gość dziś Marzy mi się trójkąt za to mój mąż jest kategorycznie przeciwny. Twierdzi, że to u włącza godności mojej i jego a skoro rok po ślubie chce trójkąta to później zacznę go zdradzać. X Bo taka jest kolej rzeczy!

Gość gośćigrek
Do tego trzeba mega zaufania a jego słowa świadczą że on tego zaufania w stosunku co do ciebie jest tak raczej średnio. Tak czy inaczej namawiaj go. Świetna sprawa

Gość gość
ja bym się zgodził od razu , zresztą sam bym też proponował .

Gość gośćigrek
jeśli chcesz podpowiedzi napisz oxy3@onet.pl

Gość fankasłońca
daj sobie spokój z tym mężem w trójkącie, otwórz się na nowe doznania, z mężem będziesz się hamować, bez męża pójdziesz na całość. Wiem z doświadczenia i jest dobrze. Baw się ale z zupełnie obcymi, później każdy w swoją stronę i nie ma potem lamentów, porównań, fochów.

Gość gość
Ja proboje namowic zone na trójkąt od dluszego cazsu ale narazie bez skutecznie

Gość gość
Oczywiscie wacpanna zgodzisz sie, jesli maz w zamian za zgode na twoja fantazje zasugerowalby w innym terminie inny trojkat - on, ty i jakas zaufana, sliczna przyjaciolka ze wspolnego grona znajomych. Prawda?:) Bezproblemowo?:D

Gość gość
Nastepna debilka co chce trójkąta.Jestem kobietą i gdyby moj mąż zaproponowal trojkat to dostalby w ten pusty leb i walizy mialby spakowane w minute.Poczytaj jest tu temat laski co miala trojkat i teraz sypie sie jej małżeństwo.

Gość gość
Napisz podanie z uzasadnieniem.

Gość gość123543
Autorko, chętnie spełnię Twoje marzenie @ gosc12313@wp.pl