Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem, nie wiem co robić

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Dziewczyna się na mnie obraża o byle co, naprawdę. Przyjeżdżam do niej, staram się być tak często jak tylko potrafię a w odpowiedzi ciągle wk***y z jej strony, nie mogę nic powiedzieć, nie mogę pożartować bo słyszę, że "nie wypada", "zachowuj się normalnie". Czasem mam wrażenie, że naprawdę wolałaby by mnie nie było obok. Jak nie przyjadę to od razu problem bo się nie staram. Nie ukrywam, kawałeczek do niej mam, lecz mi nie jest szkoda zajechać, nawet na chwilę. Czasem czuje się jak ktoś komu jedynie zależy. Powiem coś miłego to też źle. Nic nie zaproponuje to źle, zaproponuje jakieś miejsce źle, spędzam z nią czas to przez większość czasu się w*****a. Kocham ją i naprawdę chcę dla niej dobrze, lecz czasem mam wrażenie, że wolałaby być sama. Przyjeżdżam, zabieram w różne miejsca, spędzam z nią czas. Kilka słów w nerwach powiedziane z mojej strony za dużo, lecz sama dużo złych słów powiedziała i kto jest winny? Ja. Ciągle się foszy o byle co. Naprawdę ja nie wiem co robić. Jest jakiś złoty środek na to?

Gość gość
wez inna dziewczyne, blusko ciebie i wdzieczna serdeczna wesola zyczliwą