Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poprzedni cykl 46 dni, teraz już cyklu 39 dzień i brak okresu

Polecane posty

Gość gość

Zawsze miałam nieregularne miesiączki. Ale najczęsciej okres przychodził po około 27-33 dniach, w tamtym miesiącu przyszedł po 46 dniach a dzisiaj mam 39dc i nic. Byłam u ginekologa 42 dnia poprzedniego cyklu. Przy usg powiedział, że nic tam nie widać i jeżeli okres nie przyjdzie po tygodniu mam wykupić luteinę. I w sumie tyle mi powiedział. AA zpomniałam,nakrzyczał jeszcze na , że chciałam z telefonu z kalendarzyka wyczytać moje poprzednie cykle... Nie komentuje tego. Co mam robić czekać? Czy może innego ginekologa znaleźć? Nie wiem. Frustruje mnie ta sytyacja, bo znowu powtórka z ,,rozrywki".Test ciążowy robiłam 31dc i oczywiście negatywny, a szkoda...

Gość gość
ktoś pomoże? :)

Gość gość
Ja też zawsze miałam nieregularne miesiączki. Najkrótszy 29 dni, najdłuższy 52. Kiedyś ginekolog zaproponował mi pigułki antykoncepcyjne, które wyregulują mi cykl. Ale nie chciałam brać, po tabl antykoncepcyjne regulują cykl owszem, ale tylko wtedy kiedy się je zażywa . Po odstawieniu wszystko wraca do stanu sprzed. Zaczęłam brać inozytol, poczytaj więcej w necie o tym preparacie. Mój cykl już nie ma takiej dużej rozpiętości. A luteina pozwoli wywołać u Ciebie miesiączkę pozdrawiam :)

Gość gość adela
To tez nie jest tak do końca z tymi pigułkami ,ze po odstawieniu znów się wszystko rozreguluje. Może po prostu trzeba zmienić tabletki.Ja biorę od paru lat belare,było tak żę musiałam odstawić.I nic wielkiego sie nie działo ,wcale się nie rozregulował. Wiadomo ,że czasem trzeba odstawić ,ale poco jak ja przykładowo dobrze się czuję ,PMS nie jest już dokuczliwe,miesiączki co do godziny .Będę chciała mieć dziecko to odstawię ,a potem znów do nich wrócę.

Gość Pierre de la Pierd
żyjesz w stresie i nerwach, zabiegana i zalatana , nawet nie masz czasu na porządne bzykanie i odpajęczenie vaginy

Gość gość
Tarczyca do zbadania.