Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijek27

Odchudzanie z kijkami nordic walking

Polecane posty

Gość kijek27

Kilka tygodni temu zamówiłam na allegro kijki do marszu, ale niestety stały bo miałam kontuzje. Dziś planuję iść na pierwszy spacer. Kilka lat temu uprawiałam ten sport i mi się podobało a do tego schudłam prawie 10 kg. Wtedy chodziłam z siostrą, we dwoje to jest fajniej. Czy któraś a was chodziła z kijkami?

Gość gość
TAK, JA ROK TEMU SCHUDŁAM 13 kg, chodząc na kijkach, nie stosowałam konkretnej diety tylko ograniczyłam jedzenie nie obzerając sie, w tym roku koleżanka z która chodziłam złamała nogę , ja jestem po zabiegu, przytyłam 8 kg, jem jak jadłam ale nie mam ruchu

Gość Kijek27
To ładnie 13 kg. Może jeszcze wrócisz do mrszu.

Gość gość Magdalena 22
Skuteczny sposób, Sama chidziłam z kijkami, do tego Slimunox, dieta i ponad 16 kilo mniej na wadze.

Gość gość Bogudia SA
Moim zdaniem kiji to jedno i faktycznie ładnie pomagają zrzucić kalorie, ale podstawą obencie jest dobra suplementacja, taka choćby jak Slimunox

Gość małgonia12
Ja zaczęłam w sumie jeszcze na studiach jak był obowiązkowy wf. Potem tak się przyzwyczaiłam i to polubiłam że sama kupiłam i zaczęłam chodzić. A jako że miałam nadwagę to wydało mi się to idealne. Zmieniłam trochę swój jadłospis, jadłam regularnie, dorzuciłam iqgreen na lepszy metabolizm no i rzecz jasna kijki. Bez problemu schudłam te 20 kilo.

Gość gość Weronika 38 lat
Moim zdaniem podstawą odchudzania jest dzisiaj odpowiednia suplementacja., Sama odchudzając się, długo nie mogłam pozbyć sie nadwagi, pomimo coraz to bardziej rygorystycznej diety. Pomogło dopiero zastosowanie Foreverslim

Gość gość Lidka 22
U mnie super efekt dało zastosowanie SLimunox. Dop tego dużo ruchu i w 3 miesiące pozbyłam siwe 12 kilo

Gość gość Natalia B
U mnie pierwszy efekt odchudznaia był po tym jak zastosowałam Foreverslim. Jednak otwarcie napisże, ze bez systematycznych ćwiczęń też byłoby ciężko

Gość gość Stanisłąwa H
Molim zdaniem najskluteczniuejszym sposobem na pokonanie nadwagi było i jest zastosowanie Slimunox. Mi dzięki temu środkowi udało sie pozbyć 17 kilo nadwagi

Gość gość Agata E
Jeżeli chodzio o odchudzanie, to jako formę ćwiczęń kijki uważam za bardzo dobry wybór, nie mniej moim zdaniem potrzebny jest tez dobry supolement. Sama stosowałam Foreverslim i u mnie poskutkowało

Gość gość Małgorzata R
Pomysł z kijkami uważam, ze jest bardzo dobry, do tego deita, Slimunox i powinno się udać.

Gość gość Karolina Cg
Mi w odchudznaiu bardzo pomogło zastosowanie SLimunox. Moim zdaniem ****** aktywność fizyczna są bardzo ważne, ale w obecnych czasach bez suplementacji nie ma szans na pełen sukces

Gość gość Monika J
Ja podczas odchudzania stosowałam Foreverslim. W moim przypadku okazało sie to bardzo skutecznym sposobem na pozbycie się nadwagi