Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jola123456789

Trójkąt 2m i K

Polecane posty

Gość gość
Ciekawe .. byłem tym Panem w tym trójkącie :) o jednym nie pomyśleliście .. a może taki miał być plan .. nie pomyśleliście o tym prawda ... Jolu wyglądałaś ..Extra .. Nóżki iw Ogóle a Głębokim Gardłem ..mnie zachwyciłaś Szkoda ze nie mogłem zostać dłużej Buziakiii ;) :-* :-* :-*

To dodam, że się trochę baliśmy. Stres. Ja grałam trochę taką, że nie chce, a taka wizja podniecała mnie bardzo.No wyszło jak wyszło. Powinnam być bardziej szczera przed i powiedzieć, że tak się może skończyć. Wtedy byłby na to przygotowany. I sam by się na taką ewentualność zgodził.

Gość gość
Wasze małżeństwo czy relacja skończy się, to tylko kwestia czasu. I wiesz co? Bardzo dobrze, że się skończy bo ludzie, którzy szukają takich "urozmaiceń" nie nadają się do poważnych relacji. W waszym związku nie ma prawdziwych uczuć, bowiem gdy się kogoś szczerze kocha, to nie dopuszcza się myśli o seksie z kimś innym. Miłość jest na wyłączność.

Gość gość
dziś Nie, piszę bardzo poważnie. Intymność i bliskość, którą mieliście wcześniej jest już przekreślona. To już nigdy nie wróci, nigdy nie będzie już między wami tak samo. A myśli będą jego zadręczały już do końca waszego związku. Zobaczysz.

Gość gość
ma co chciał. Podzielił się ukochną kobietą i pretensje bo tamten okazał się LEPSZY? Koleżanka była w podobnej sytuacji. zgodziła się na trojkąt ''bo mąż nalegał''oczywiście chodziło o 2k i 1m . Odradzałam jej to ale ona bała się,że jak się nie zgodzi to on ją i tak zdradzi i wolała już być przy tym :-/ nazywała to zdradą pod jej kontrolą. Nie docierało do niej że on już ma ją gdzieś. Po wszystkim zapytałam ją czy do tego doszło, jak było (miałam nadzieję,że może nie tak źle) a ona opowiedziała mi, z jej opowiesci wyglądało, że mniej więcej jak u was. Facet odleciał z tamtą, która okazała się jeszcze młodsza i ładniejsza. Moja znajoma z trudem powstrzymywała piekielną zazdrość i łzy. Po wszystkim zrobiła mu mega awanturę. Było trochę spokoju i za jakiś czas pożaliła mi się,że tym razem on wyskoczył z pomysłem wymiany partnerów. Znalazł już parę, był załatwiony nawet domek w górach. Czy muszę dodawać,że teraz są już po rozwodzie? ps. czy tak jak moi znajomi,wy rownież nie macie dzieci? pytam o to bo to kolejny argument, który sprawi,że wiele was razem nie trzyma.

Gość Jola123456789
Mamy

Gość gość
Macie dzieci i "bawicie" się w takie rzeczy? No sorry, ale ludzie o takim podejściu do życia nie powinni być rodzicami :/

Gość gość
serio kilka tygodni temu ..brałem w czymś takim udział :) Jolu czy to był hotel 1.wsze piętro bez windy z tym ze ten układ był umówiony i tak miało się skończyć Zrobiłem przysługę dla Druha ..poświęciłem się czy żałuję ..nieee , ale troszkę mi Głupio

Gość gość
Raczej poczuł się niepewnie, bo mimo przygotowań był na to nie gotowy, tyle. Byłaś wstawiona, scenariusz się posypał, myslę, że mógł dokończyć. Jak dla mnie są to pretensje o to, ze się w ogóle zdecydował. Ciężka sprawa.

Gość gość
Trzeba być umysłowo opóźnionym człowiekiem by robić takie rzeczy mając dzieci. Kolejne ofiary braku wartości i postaw moralnych w swoich życiach.

Sieć jest pełna trójkątów i więcej i ludzie żyją że sobą. Nie wszyscy się rozchodzą. Jak to robią? Ja nie chcę oceniania mojej postawy tylko pomocy.

Gość gość
Dzieci nie powinno interesować co rodzice robią w sypialni...o ile nie są to rzeczy, ktore mogłyby narazić rodzinę na rozpad. Tu taka sytuacja niestety zaistniała. Takie rzeczy trójkąty kwadrady ośmiokąty ;-) robi się z kimś innym niż matką/ojcem swoich dzieci :-D

Gość gośćigrek
Moją radą jest taka, porozmawiaj rzeczowo że swoim partnerem, tylko jak on zacznie tobie coś zarzucać to sam też mógł przejąć inicjatywę. A nie przyglądać się jak widz. Mógł powiedzieć że coś mu tam nie odpowiada. A Ty mogłaś sądzić że skoro nic nie mówi to wszystko jest ok. To że padłaś po % to też nic nadzwyczajnego, jemu się to nie zdarzyło - że wypił a potem nie sprostał zadaniu?

Gość gośćigrek
Tak ludzie żyja w takich ukladach ale kazde z nich zna swoje miejsce w szeregu. Oboje sie do tego przygotowywaliscie i oboje ponisicie konsekwencje, tylko ze oboje zawiniliscie a nie tylko jedno z was. Więc niech twój facet się ogarnie bo zachowuje się jak c**a.

Gość gość
Odniosę się do tematu że to troszkę dziecinne. Jak facet ginekolog bada palpacyjnie to zdrada? Oczywiście że coraz więcej facetów w dużych miastach jest podczas takich badań cipki i to normalne nie ma problemu. A gdy jego ukochana miała przednim kilkoro wcześniej co gościło w jej kroczu i to jest ok. Rozumiem bo nie piszesz o tym że tak jak my ja cnota on prawik który jest przy badaniach cipki nie mamy problemu. Mój chłopak teraz mąż nie brał by mnie za żonę gdybym nie była dziewicą ani on nie uprawiał by seksu z taką co była już z innym. Oboje nie lubimy używanego towaru. Więc nie wchodź w grę ani mój seks z innym czy jego z inną. Troszkę to konserwatywne ale zdrowe podejście do związku.

Gość gość
Znam parę która niemiła nigdy problemu z zazdrością wobec drugiego gdyż uprawiał wymianę partnerów. Niema wtedy uczucia odrzucenia przez drugiego gdy kochanek rżnie jego dziewczynę oni się przyglądają wzajemnie się pieszczą i odwrotnie. Nawet mają możliwość skorzystać w obie dziurki podczas dłuższej zabawy. Czasami jest tak że nie ma różnicy czy kochanek jest w jej cipce czy jej chłopak jednakowo odczuwam orgazm i podniecenie.

Gość gość
P r o w o dla zboków.

Gość gość
Mam nadzieję, że to prowo dla zboków bo w przeciwnym razie nigdy więcej nie tknę polki nawet kijem.

Gość gość
Jak twoje małżeństwo sie sypnie a sypnie sie to bedziesz Jolcia mogla robic i trójkąty a jak bedzie ci malo to i czworokaty.Trojkaty sa fajne ale nie w malzenstwach.Masz nauczke.

Gość gość_ona29
Wątpię aby to było provo, autorka jest zbyt zaangażowana w temat, odpowiada na pytania ;-) ale zboków przyciągnęło, np. tego debila od ginekologa i obecności męża przy badaniu ;-) dziewczyno, nad czym tu płakać, stało się i trudno. Jedyna rada to szczerze rozmawiać i powoli wróćić do porządku dziennego. Uprawialiście seks od tamtego zdarzenia?

Gość gość
Nie było mnie w Polsce prawie 10 lat. Czy wszystkie Polki to teraz takie sz'maty, że je'bią się w trójkątach?

Gość gość
same ze sobą się nie jebią, k****. Polak może, Polka nie?

Gość gość
znam te klimaty:) po pierwsze to nie sluchaj tego goscia od moralnosci. on pewnie jeszcze uprawia seks przy zgaszonym swietle ;0. nie wie co traci ;P po drugie powiedz swojemu facetowi, albo daj nr to sam mu to powiem jak mezczyzna mezczyznie: niech stanie przed lustrem i zlapie sie za jaja, bo na razie zachowuje sie jak p***a. i wtedy tez. facet cie rzna i bylo dobrze to mogl tez cie po wszystkim ostro zerznac. motywacje mial, a nie w takiej chwili uniesien czekac na dowody twojej milosci w postaci przejecia inicjatywy. co to mial byc test na miosc? debil!!! albo sie szybko wezmie w garsc i tak cie wystuka, ze zapomnisz o tatym dymaniu, albo jest c***a i niech idzie w sina dal. nie ma co zalowac faceta co nie potrafi porzadnie zaspokoic swojej kobiety. pozdrawiam

Gość gość
Jeżeli chcecie być ze sobą, kochacie się to taka przygoda nie powinna zniszczyć waszego związku. Miłość a seks to nie to samo. Podniecenie przy udziale innego partnera za obopólną zgodą nie jest żadnym przestępstwem. Najważniejsze, że chcecie być razem.

Gość gość
dziś Dużo jest szmacisk. Ogółem Polek na żony nie polecam.

Gość gość
17:01 haha, dokładnie. Kobieta odpadła po 3 orgazmach a ten oczekiwał wielkiej atencji. Powinien mieć żal jedynie do siebie,że przy nim nigdy tak nie odleciała. TAERAZ powinien złapać ją za kudły i powiedzieć:'' Podobało Ci się tamt rżnięcie? To ja Ci teraz pokaże lepsze!''i wydymać aż by padła... A nie mazać się,że misiaczek zostal zdradzony. Jak trójkąty to dla niego za mocne wrażenie to niech je ogląda na xsvideos a nie realizuje w życiu .