Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jola123456789

Trójkąt 2m i K

Polecane posty

Gość gość
Mam też taką ochotę na 2M i 1K mó jest dość pokaźny i może by sprawił niezłą przyjemność.

Gość gośćigrek
Nie przejmuj się takimi komentarzami, ludzie są ograniczeni, po drugie zazdrości. Z doświadczenia wiem że prędzej czy później zrobicie to ponownie bo już tego zasmakowaliście. Sądzę że nawet on sam zaproponuje to tobie :) W razie jakbyś chciała na spokojnie pogadać to zapraszam oxy3@onet.pl

Gość gość
Na początek mieliśmy 2m +1k z obcym chłopakiem oboje ze swoim chłopakiem tego chcialiśmy by więcej go nie spotkać. Jak wiadomo we wszystkim początki są trudne trafiła się okazja dopiero po trzech miesiącach. Chłopak okazał się prawiczkiem więc bardzo szybko miał wtrysk ale oboje z chłopakiem nie daliśmy za wygraną i postanowiliśmy za około godziny powtórzyć gdzie przy okazji kochanek obejrzał nasz seks z dość silnym organem i dużym wtryskiem mojego chłopaka podniecenie innego członka w mijej cipce zrobiło swoje. Po takiej nauce dość dobrze się spisał przy drugim podejściu i doprowadził mnie do orgazmu bo przy pierwszy razie nie miałam. Drugi grupowy padła decyzja wymiany i tutaj już mamy stałą parę z tego samego miasta. Pominę szczegóły ale dobry był wcześniejszy trójkąt by przyzwyczaić się do seksu i intymności z obcą osobą. Obecnie nie ma problemu nawet uprawiamy seks w obie dziurki raz u mnie a po postawieniu na baczność naszym kogutom u drugiej. Wymiana jest dużo lepsza ale zacząć od trójkąta.

Gość gość
Jaka to przyjemność czerpania z seksu skoro byśmy mieli się kochać z kochankiem czy mój z kochanką w osobnych pokojach. A jak w osobnych pokojach można uprawiać seks z chłopakiem i kochankiem w obie dziurki?Seks w osobnych pokojach to zzwykła zdrada.

Gość gośćWW
To spróbujcie w tych samych

Gość gość
Od razu widać że ta cała historia to lipa. Autor fantazjuje, teraz powoli dociera do tematu seksu z wymianą, delikatnie podpytuje i podnieca się. Tyle w temacie. Dajecie robić się w bambuko

Gość gość
Z naszych doświadczeń z chłopakiem seks z drugą parą jest dużo lepszy nie ma tak silnej zazdrości gdy we mnie wchodzi inny k***sek bo on włoży w rewanżu swego w inną cipkę i to nie ma takiego napięcia emocjonalnego.

Gość gość
.Razem z żoną zdecydowaliśmy się na trójkąt. Postawiła warunek, że pierwszy 2M+1 K następny 2k+ 1M Doszło, do realizacji pierwszego na wakacjach w Albanii całkowity spontan bardzo się jej podobało ja nawet nie byłem w stanie uczestniczyć odpadłem jak zobaczyłem co oni wyrabiali, ale zonie to nie przeszkadzało nawet bardziej ją to podniecało jak byłem w roli obserwatora stwierdziła nawet woli taki układ, bo potem jestem bardziej napalony i widzi poprawę. Faktycznie teraz jestem bardziej nią podniecony i zazdrosny i seks jest super. Problem w tym, że mimo wcześniejszych ustaleń żona nie chce słyszeć o 2k+1M, czyli ja mam sobie tę opcję wybić z głowy Stwierdziła, że teraz przejrzała na oczy jak ten facet (żonaty) reagował podczas stosunku z nią, to nie ma ochoty patrzeć jak bym bzykał inną w zamian proponuje 2M+ 1k i ja jako obserwator. Powiedziałem, że była inna umowa to powiedziała, że albo tak, albo nic i koniec dyskusji, więc pewno nie mam wyjścia, bo bardzo mi na niej zależy,sam nie wiem co robić.

Gość gość
Jola ale czy tylko dla męża czy tobie to pasuje?To bardzo istotna sprawą przy takich zabawach

Gość gość
Z tego, co napisałeś wynika jednoznacznie, że facet nie udźwignął sytuacji, którą sam zainicjował.To, że teraz wymyśla to jest pretekst uwierz mi.wielu facetów o tym myśli w przypływie podniecenia, a potem nie trzymają ciśnienia. Teraz musisz odwrócić kota ogonem. Twoja obrona przez atak musi być

Gość gość
s********j k u l w o ! cha c ha aaaaaaaaaaa

Gość gość
gość 2018.08.12 ale Ale Ty Jesteś naiwny! Szok!!! A Twoja żona cwana lisiczka ;-)

Gość gość
20.49 i co ty na to Jola?

Gość gość
Ja przez ten trojkat 2m i k stracilam chlopaka, bo on zaprosil znajomego w tym samym wieku ale jak ujrzal jego pale to zaraz sie zdenerwowal ale swoje zrobil dopiero jak ujrzal jak ten jego znajomy mnie rznie i jakja wrzecze i sie zwijam to nie wytrzymal i sie pozegnal i wyszedl.A ja dalej bylam dymana ostro na calego az mnie jajami uderzal w pupe,jeszcze tak podniecona nie bylam i tak wspanialego seksu z moim chlopakiem nie mialam bo on byl slabszy i szypciej mi ciipke wypelnial sperma. Juz wiecej mojego chlopaka nie spotkalam to z tym nowym sie spotykalam i ciipke mu oddawalam a on roochal mnie az pchizda byla czerwona

Gość gość
Może i lepiej że się tak skończyło przynajmniej wiesz że żyjesz

Gość gość
12,12 Oczywiście moja żona jest stanowcza,czy cwana lisiczka? pewno tak zawsze postawi na swoim. Mógłbym wymuszać nawet szantaż zastosowac, ale to by się mogło źle skończyć bo ewidentnie ma problem z opcją 2k+1M Nic na siłę za bardzo ją kocham i pożądam

Gość gość
Jeśli raz w cupsko dobrze dostała to będzie chciała jeszcze, za twoją zgodą lub bez niej ,innej opcji nie ma ):

Gość gość
16:56 sratatata ;-) od początku miała ochotę na innego kootasa a o drugiej opcji nawet nie myślała ;-) a Ty dalej wiesz w bajeczki,że ona kocha Cię i pożąda równie mocno jak Ty ją ;-)

Gość gość
2018.08.12 Jeśli to prawda to niezłą masz żonę :D To egoistka, myśli tylko o sobie, fajnie było jak ją inny posuwał ale ona Ci nie pozwoli na inną kobietę :D

16:56 niestety ale przedmówcy maja rację. Ona nic ci nie chce dać tylko brać. Miłości tutaj niestety nie widać. Z jej strony oczywiście.

Gość gość
ale zonie to nie przeszkadzało nawet bardziej ją to podniecało jak byłem w roli obserwatora stwierdziła nawet woli taki układ, bo potem jestem bardziej napalony i widzi poprawę...ja pierdziu..człowieku... Jesteś pewien,że ona woli Ciebie w roli obserwatora bo potem Jesteś lepszy w łóżku? Mi się nie wydaje aby to było powodem :-)ONA NIE CHCE PATRZEĆ jak Ty posuwasz inną a Ciebie sprowadziła jedynie do roli obserwatora. Ktoś miał rację, Jesteś głupi jak but/ nie wierzę, że tacy naiwni faceci istnieją. Co to za związek gdzie jedna strona rządzi a druga robi coś lub nie robi w obawie,że ta druga osoba odejdzie. Ona Cię nie kocha. Powinna zgodzić się na 2k plus 1m tak jak było ustalone na początku albo nie zaczynać wcale przygody z trójkątami. Widocznie TOBIE to pasuje. Ja osobiście jestem w szoku. Nie zdziwię się jak wkrótce każe Ci wylizywać cipkę po ich nasieniu.

Gość gość
przykro mi ale ona nie potrzebuje cie w roli obserwatora. dla niej moze cie tam w ogole nie byc. poczula cos nowego i tylko o to chodzi. to ze jestes inny w lozku nie ma znaczenia. inne to jest tamto nowe. marnie widze wasza przyszlosc. no chyba ze jestes pantoflem i bedziesz sie juz na to godzil do ostatnich swoich dni. Mysle, ze to ona zostawi w koncu ciebie. przykro mi.

Gość gość
16.24 Również straciłam swego bardzo uczuciowego i kochającego mnie chłopaka. Naciskałam na seks w klubie i po długich namowach się zgodził. Myślał że będzie romantycznie on minie tulei a inny minie posuwa i tak dalej. Gdy się rozegraliśmy przyszło dwóch z dość dużymi k***skami wtedy chłopak chciał bym zrezygnowała bo jestem drobna i mam ciasną córkę. Ale się zdecydowałam i powiedzieli Ty tu czekasz i oglądasz a my około dwa metry idziemy na to łoże. Gdy pierwszy wszedł prawie na sucho po czułam ból lecz po chwili miałam mokrą cipkę. Prawie krzyczalam lecz muzyka zagluszala. Przy drugim na chwilę chyba zemdlałam Ale ten wbijaj do końca. Gdy wyjął miał mocno zakrwawionego pomimo że byłam tydzień po okresie chyba coś rozerwać w cipkę. Gdy leżała a oni odeszli podszedł zaplakany mój chłopak przytulił pomogl ubrac i odprowadzil do domu pocalowal na do widzenia mówiąc że to ostatni pocałunek i odszedł mówiąc że koniec między nami. I taśmie przykro skończył nasz wspaniały związek. Poznał dziewczynę dziewicę i zapewne nigdy nie pójdzie do klub.

Gość gość
Dlatego my z chłopakiem nigdy nie mieliśmy trójkąta tylko wymianę partnerów. Również mam w obie dziurki i inne przyjemności.

Gość gość
17:59 postaraj się bardziej, ciasna córko ;-)