Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem dziwna czy was może też męczą wakacyjne wyjazdy?

Polecane posty

Gość gość

W sumie to lubię wyjeżdzać i podrozować, ale odkryłam, ze czesto po takim wyjezdzie czuje sie zmeczona i musze odpoczac. Bo niby wyjazd to tez odpoczynek, ale od rana do wieczora praktycznie cos sie robi, albo idzie na plaze, albo gdzies chodzi czy plywa np. na lodce itd. I to wszystko jest fajne, ale meczy i teraz np. jak bylam na urlopie to brakowalo mi takiego nicnierobienia i siedzenia przed laptopem, wiec dzisiaj to nadrabiam oczko.gif Zreszta na wakacjach zawsze staram sie ladnie wygladac, prostowac wlosy itd., a bedac w domu juz tego nie musze, wiec ja najbardziej odpoczywam wlasnie siedzac w domu. Z drugiej strony oczywiscie nie chcialabym siedziec w domu cale lato bo by mnie to przygnebialo, ale po takim wyjezdzie czuje potrzebe zeby jeden dzien tak nic nie robic konkretnego. Macie podobnie?

Gość marawstala
Sama podróż jest meczach, ale i tak warto... Juz sie nie mogę doczekać swojej wycieczki

Gość gość
wiem, ze warto ;) tylko jestem ciekawa, czy was tez moze takie wyjazdy mecza? Bo niby po przyjedzie powinnam byc wypoczeta, a nie do konca sie tak czuje... Dziwne. Chociaz i tak oczywiscie nie zreszygnuje z podrozy bo je uwielbiam ;)

Gość gość
Autorka temwtu mnie mecza jak moj facet sie do mnie nie dobierze seks mnie odstresowuje i odpreza tylko musi byc brutalny!

Gość gość
No jeśli się codziennie picujesz na wakacjach to się nie dziwię że jesteś zmęczona.

Gość marawstala
Tak, sa męczące ale chodzenie i zwiedzanie, nadmiar wrażeń musi trochę zmeczyc tzn ciężko tego uniknąć, ale to sama radość .)