Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż dom i dzieci...nie jestem szczesliwa

Polecane posty

Gość gość
Baby są głupie jedną drugiej wilkiem skaczą sobie do oczu o byle g.jak druga sobie nie radzi to ta pierwsza ma satysfakcję.porazka ps.rozumiem autorkę wiem że ciężko z dziećmi

Gość gość
No mowie ... znikąd dobrego słowa..

Gość gość
No dobrze, ale czego Ty oczekujesz autorko? Żebyśmy tu jęczały razem z Tobą? Bo chyba tylko to Cię interesuje. Kazdy pomysł na to, żebyś sobie jakoś inaczej spędziła czas torpedujesz i w kółko gadasz o braku pieniędzy. Co więcej te, które nie wymagają wkładu finansowego też torpedujesz. Ty jesteś po prostu wieczną meczennicą. Nie dziwię się chyba Twojemu mężowi, jesteś mega wkurzająca. Nie potrafisz nawet normalnie z nim pogadać, żeby raz na tydzień został z dziećmi bo Ty wychodzisz. Niee, Ty musisz wszystko zrobić sama, żeby potem mieć o czym jęczeć.

Gość gość
Ja autorkę rozumiem. Sama byłam z dwójką dzieci kilka lat w domu, mąż pracował, żadnej pomocy, jedno dziecko chore... Ale ja się dusiłam, byłam mega nieszczęśliwa. Jak czasem czytam tutaj rady typu "a dlaczego nie możesz wyluzować, dać dzieci niani, sąsiadce czy mężowi i iść się przewietrzyć" to dostaję cholery!! Piszą to pewnie te, które miały sześć rąk do pomocy, mężuś 8 h w pracy, urocze mieszkanko w bloku, itp .. Do autorki! Minie!!! U mnie odkąd poszłam do pracy zmienilo się wszystko, dzieci duże, więcej czasu dla siebie... Trzymam kciuki!

Gość gość
Mam dla Ciebie prosty sposób - zacznij jakoś dorabiać, chociażby na początek zrób porządki w domu - po jednej szafce dziennie, a niepotrzebne rzeczy sprzedaj na allegro. Na wyjście na basen na pewno starczy. Albo ankiety online, ja z nich wyciągam kilkadziesiąt zł miesięcznie - dodatkowy grosz zawsze się przyda.