Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adzia321123

Bylam kochanka, czy mowic jego dziewczynie?

Polecane posty

Gość Adzia321123

Od paru miesiecy spotylalam sie z facetem, ktory ma dziecko. Wiedzialam ze mieszka z matka syna 4 letniego. Ale zapewnial bardzo czesto ze nic ich nie laczy oprocz dziecka i wszystko na to wskazywalo. Pokoj mial osobny, dzieckiem zajmowal sie sam na ile sie dalo. Z nia nigdzie nie wychodzil. Mial dla mnie duzo czasu, albo pracowal, albo byl z malym, albo ze mna. Tlumaczyl ze mieszka z nia bo inaczej zabierze mu syna. Niedawno po raz kolejny pytalam czy kogos ma (robilam to czesto aby sie upewniac). Odpowiedzial ze tak. Od razu zerwalam kontakt. Wiem bylam naiwna, pn owinal mnie wokol palca. Teraz zastanawiam sie czy ja o tym poinformowac?

Gość Adzia321123
Hmm poradzcie cos.. Jestem zła bo czuje sie oszukana. Moze ona tez powinna wiedziec jaki c**j z niego?

Gość gość
Mszczą się słabi.

Gość gość
Gdybyś miała dumę i honor nie myślałabyś o zemście. To wszystko co mam do powiedzenia w tej sprawie.

Gość Kalllaopd
Cóż.. no mysle o takiej malej zemscie.. po tym jak przyznal z "kims" sypia kazałam mu delilatnie mowiac spadac. A on zaczal wyzywac mnie od szmat dziwek. Zaczal grozic rozsylaniem moich zdjec po znajomych. Powiedzial ze mam nie pisac bo mnie pobije. Poznalam jego zupelnie inne oblicze.. Nie dam sie zastraszyc, dlatego mysle czy jej mowic

Gość gość
Tak. Byłaś naiwna.