Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd Polki mają kasę na usta glonojady i doczepiane rzęsy?

Polecane posty

Gość gość
Bo to nie są drogie usługi. Operacja nosa, piersi, doczepianie lepszych włosów - tak, ale usta czy rzęsy to koszt rzędu kilku stow.

Gość marawstala
Oszczędzaja to mają : )

Gość gość
się zarabia to sie ma ;) a poza tym moze z 10 lat temu moglo to wygladac sztucznie, ale teraz jest trend na powiekszanie ust delikatne, tak zeby nie wygladalo to sztucznie, tak samo rzesy nie musza byc od razu dlugie jak skrzydla nietoperza :P

Gość gość
Brały w usta by zarobić na usta.

Gość gość
Chociaz niektore laski nadal z tym przeadzaja robiac sobie wielgachne usta i dluuuugie rzesy, ale mozna wstrzyknac w usta polowe ampulki, a nie cala i juz jest git. U mnie nawet facet sie nie zorientowal, ze lekko powiekszylam usta, najgorsze byly tylko dni po opuchliznie, ale jak zniknela to sa tylko lekko wieksze niz byly, a przez to juz ladniejsze. tak samo rzesy mozna robic np. 10 mm, a nie 14 czy wiecej

Gość gość
To jest sens powiększać tak, zeby znowu nic kompletnie prawie nie było widać? Struktura ust już się zmieni niepotrzebnie i to bez efektu? Bezsens?

Gość marawstala
Akurat powiększane usta zawsze da sie rozpoznać : )

Gość gość
te co mają glonojada na ryju i inne sylikoniarstwa, to kureztwem sie parały na 100%

Gość gość
Nie zawsze. Ale fakt że w każdej Żabce pracuje jakas tego typu laska.

Gość gość
Troche widać bo usta sa ksztaltniejsze ( mozna wymodelowac ich ksztalt) i przez to cala buzia lepiej wyglada, w twarzy juz jest tak, ze male szczegoly robia roznice. Nie musza to byc od razu glonojady. Ja mam swoje dosc male usta, teraz kiedy lekko powiekszylam sa ladniejsze, ale nie wygladaja tez jak u np, Dody, wiec jestem zadowolona . No i jakos wiecej facetow sie oglada za mna, pomimo,z e to drobne zmiane, ale szczegoly wiele potrafia wlasnie zmienic jesli chodzi o caly wyraz twarzy ;) to tak jak wytuszowanie rzes czy blyszczyk, niby cos malego, a zmiana jest widoczna

Gość gość
Ja przedluzam rzesy, mam swojej dlugosci tylko zageszczone, nie lubie sie malowac a efekt podobny. Hm skad mam? zarabiam.

Gość gość
martawstala- u mnie poznaly dwie moje kolezanki przy przypatrzeniu sie. Ale faceci nie. Zreszta faceci malo sa sposrzegawczy jesli chodzi o takie rzeczy ;) Chyba zeby sie powiekszylo usta na fest, albo ścielo wlosy itd. to by moze zauwazyli

Gość gość
usta zrobione u lekarza nie są takie tanie rzęsy trzeba ciagle robić, co 3 tygodnie taki biedny kraj a kobiety na wszystko stać? :D

Gość gość
17:59- ja oszczedzam, usta robie średnio na 1,5 roku, wiec tys. uzbieram bez wiekszego problemu, a rzesy to koszt okolo 120 zl na miesiac. Choc na koszmetyki i urode troche wydaje to fakt, ale kosztem oszczedzania np. nie kupuje az tak wiele ciuchow za to jak niektore laski, nie robie paznokci u kosmetyczki

Gość marawstala
Jeśli nie sa male i lekko je powiększa to moze nie widać (?) nie wiem,ale takie male i powiększone robią sie jak takie serdelki : ) moje usta sa male i wąskie, ale nie powiększyłabym

Gość gość
Rzęsy mnie obrzydzaja. Ma je dosłownie każda. Widać na kilometr że sztuczne a nie o to raczej chodzi w zabiegach wszelkich. A te wary jak p***a na twarzy Jezu :D

Gość gość
beka k6rwy sie pytacie skad ma kase? xD

Gość marawstala
Jak sa delikatnie powiększone, tez widać ale facet chyba nie pozna : ) Tak jak piszesz

Gość gość
18:02- jak kto woli, ale ja nie zaluje ;) nawet uslyszalam ostatnio komplement od pewnego faceta, ktory mnie widzial pierwszy raz, ze mam ladne usta. Tez zalezy jak lekarz je zrobi bo czasem wychodzi karpik kiedy gorna warga jest wieksza od dolnej

Gość marawstala
A rzęsy można w inny sposób wydłużyć,będą wyglądały jak sztuczne, ale będą naturalnie długie, sa środki które pobudzają ich wzrost

Gość gość
w kazdym razie zauwazylam, ze kobiety to zauwazaja czesto, a faceci jakos niekoniecznie :D chyba sie nie znaja co jest sztuczne, a co nie. Ale w sumie to i farbowanie wlosow jest sztuczne i regulowanie brwi i tipsy i depilacja, wiec rzadko ktora jest tak naprawde naturalna. Jesli robi sie to z umiarem to spoko moim zdaniem, gorzej jesli ktos przesadzi

Gość marawstala
gość dziś Moze akurat Twoje nie wyglądały jak dwie kreski : ) co nie, wiec im pasuje delikatna korekta : )

Gość gość
No faceci sie nie znaja takich przerobkach za bardzo ;) Nawet kilku myslalo ,ze moj farbowany blod jest naturalny... Co prawda jest to sredni blond, a nie jakis tleniony, ale jednak kobieta by sie domyslila ,ze to farba. W ogole to faceci mysla, ze laski naturalne wygladaja jakphotoshopa

Gość gość
Oni doskonale wiedzą i widzą wszystko ale ci nie powiedzą bo ich szansę na bzykanie maleją.

Gość gość
A nie masz teraz bledszych warg? Zauważyłam ze usta jakby bledną kobietom po powiększaniu :(

Gość marawstala
Słuchałam kiedyś audycji radiowej i trafilam na materiał o gustach panów, oczywiście nie tolerują pomadek, kolorowych ust i mocno podkreslonych oczu, ogólnie tapeta na twarzy im przeszkadza a tolerują delikatny makijaż i sukienki w kolorze biało niebieskim: )

Gość gość
A wiecie kto ma najwiecej komentarzy od facetow na fb? Wlasnie te najbardziej odpicowane, wrecz sztuczne laski...A podobno faceci wola naturalne

Gość gość
18:10- troszke tak, ale to nie jest az tak duzy problem dla mnie bo je podkreslam i tak blyszczykiem. Ale niewiele bledsze bo i niewiele je powiekszylam

Gość gość
18:11- no wlasnie, tylko, ze oni gadaja niby, ze wola naturalne, a po pierwsze czesto nie rozpoznaja naturalnosci od przerobek,a po drugie rozgladaja sie raczej za tymi wylaszczonymi