Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd Polki mają kasę na usta glonojady i doczepiane rzęsy?

Polecane posty

Gość gość
Kto w ogóle słucha tego pieprzenia co oni lubią?

Gość marawstala
Wiadomo, ze słowo nie pokrywa sie z rzeczywistością : ) ale śmiać mi sie chciało z tej sukienki i ich gustu : )

Gość gość
18:12 Czyli faktycznie bledną? Nawet przy takim niewielkim powiększeniu????

Gość gość
No wlasnie wg mnie to hipokryzja bo jakby wiedzieli jak wyglada naturalna kobieta bez ZADNYCH przerobek, bez wyregulowanych brwi, makijazu, zrobionej fryzury itd. to w wiekszosci by sie wystraszyli

Gość marawstala
Zabawna audycja a prowadzili ja kobieta i mężczyzna, z przymrużeniem oka ankietę potraktowali

Gość gość
Chyba, ze ktoras przegnie i zrobi sie na ewidentnie lalke Barbie tendetna to i facet to zauwazy, ale mozna wszystko robic z glowa i umiarem

Gość marawstala
gość dziś W internecie można znaleźć takie zestawienia, ta sama osoba w makijażu i bez : ) no nie wiem czy tak szaleja za naga twarzą

Gość gość
gość dziś A wiecie kto ma najwiecej komentarzy od facetow na fb? Wlasnie te najbardziej odpicowane, wrecz sztuczne laski...A podobno faceci wola naturalne x To piszą roochacze którzy szukają kobiety na jedną noc. Normalnemu facetowi taka laska się nie podoba.

Gość gość
1 ml kwasu to 1000 zł a jak chcesz mieć duze to musisz wydać minimum 5 tysięcy a nawet 7 jak masz mega małe plus co 4 miesace uzupełniać po 1 ml, żeby efekt się utrzymał. Ja mam kasę, bo pracuje i mogę wydać ja na siebie

Gość marawstala
Wg mnie male usta sa ok. Duże tez : ) jesli naturalne... Ale nie rozumiem tego że ktoś ma male i musi w nie pchać jakies swinstwo : )

Gość gość
marawstala- ale niektore osoby wygladaja z waskimi ustami mniej atrakcyjnie niz np. sredniej wielkosci i wtedy lekkie ich powiekszenie dodaje urody. Zreszta odkad powiekszylam lekko usta jakos czesciej panowie patrza sie przeciaglym wzrokiem ;) Niby mala roznica, a jednak troche zmienia wyraz twarzy. Wg mnie kazda nawet mala zmiana potrafi zmeinic troche jej wyraz tak jak nawet lekko pomalowane ocz i juz sie lepiej wyglada

Gość gość
zreszta bez przesady zeby na duze usta wydac 5 tys. Skoro ja wydawalam 1000 na pol ampulki i z malych ust zrobily sie srednie, to po calej ampulce bylyby juz konkretniej powiekszone. Mysle, ze koszt takich duzych ust to ze 2 tys. Al takich to bym nie chciala bo to juz by sztucznie wygladalo

Gość marawstala
No cos Ty, moim zdaniem kobiety dały sie urobic : ) owszem warto dbać o siebie no i wszystko jest dla ludzi... Tez lubię kosmetyki i od nich nie stronie : ) kiedyś taka jedna dziewczyna absolwentka kosmetologii opowiadała ze jej kolega ktory chirurgiem plastykiem ma zone która wygląda jak szara myszka, u której wiele rzeczy można byłoby skorygowac... Do tego stopnia była w szoku jak ja pierwszy raz zobaczyła, ze az zapytała dlaczego wybrał taka nieidealna a on na to, ze juz sie napatrzyl na idealne : ) no i taki przykład podała na dowód ze różnie to bywa

Gość marawstala
* jest chirurgiem

Gość gość
Rzęs nie robię, usta mam własne duże, ale robię różne drogie zabiegi, wybielam zęby, miałam operację plastyczną. Kasa oczywiście z pracy. Nie mam chyba żadnej koleżanki, która by zarabiała minimalną. Nawet moja młodziutka siostra ma ponad 2 tysiaki I stać ją żeby wydawać na siebie, bo mieszka z rodzicami.

Gość gość
Nie wiem, skąd Polki biorą pieniądze na te zabiegi, ale mnie to nie obchodzi, bo patrzę na siebie. Ja nie mam niczego z tych wymienionych rzeczy, i jakoś żyję. Z tego, co tu czytam, to koszt jest spory, i to bardzo. Wolałabym przeznaczyć te pieniądze na coś innego. Ale co kto lubi. Nie moja sprawa. Ja w ogóle się nie maluję. No, może usta, ale balsamami ochronnymi, bo często są suche. Resztę omijam. Natura obdarzyła mnie w wyraziste usta; jestem zadowolona z ich kształtu i pełności, więc temat wypełniaczy mnie nie interesuje. Ale teraz jest weszła do aptek jakaś nowość, która koloryzuje i wypełnia optycznie usta (nie chcę robić reklamy, podając nazwę, ale zainteresowane będą wiedziały, o co chodzi). Zastanawiam się, czy efekt jest widoczny naprawdę, czy to tylko taki trik, by sprzedaż wzrosła. Co do rzęs, to nawet nie zwracam na swoje uwagi. Są, jakie są. Nie lubię wydawać pieniędzy na coś, czego nie potrzebuję. Chyba, że jest to kosmetyk leczniczy, to co innego. Nie czuję, by czegoś mi brakowało, było złe...

Gość gość
Ja wydałam na 5 tysięcy na usta. Usta chciałam mieć bardzo duze. Nie wiem jakim cudem po jednym 1 ml macie ogromne usta?

Gość gość
Możecie mi podac czym macie wypełnione? Jakim preparatem? Mie to naprawdę dziwi, bo ja dopiero po 4 kwasie (ale w sumie wbijane miałam 6, ale ten pierwszy był lekki a teraz biore te XL)

Gość blaza z kaczym dziobem
góównem mam wypełnione w rozmiarze M

Gość gość
a ja mam wypełnione sraką wstrzykniętą po dużym ciśnieniem. Zabieg jest drogi bo 10.000 i troche śmierdzący ale starcza na 10 lat obciągania fiutów

Gość gość
Ja mam doczepiane włosy do pizzdy nie tżeba malowac tuszem do żęs i dałam 5 tysiecy razy w dupsko za zabieg :) Was nie stac bidule :D

Gość gość
A za kilka lat wasze twarze się rozpadną sztuczne lale

Gość gość
Haha do 3 ml usta wyglądają naturalnie

Gość gość
3 ml sraki za 5 tysiecy razy w du/pe? taniocha ;)

Gość gość
Ja mam zrobione rzęsy, usta, przedłużane paznokcie, hybrydę na paznokciach u stop i nie czuje się sztuczna

Gość gość obciongam dalej
Ale jak podcierałam du/pe to hybryda została mi w 0dbycie. Włosy odkleiły mi sie po ulewie 2 dni temu. A wary zrobiły mi sie niczym pissda :(

Gość gość
hahahahah dobre xdd