Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja wysoka on malutki

Polecane posty

Gość gość
Przecież to seks sama przyjemność. Obciagac tez mu możesz niewolnik musi dostawać jakieś nagrody

Gość gość
No właśnie najpierw muszę stworzyć z nim jakiś związek. Jak od tego zacząć? Mam go siłą do siebie przekonać? :D Raz tanczylismy na imprezie klasowej, ale to raczej zabawna historia, a nie podwaliny pod związek. :D

Gość gość
Musisz jakoś go zagadać

Gość gość
Właśnie myślę żeby go na jakieś zapasy wyciągnąć. Wtedy jednocześnie mogłabym sprawdzić czy jest fanem dominacji i silniejszych dziewczyn, czy może go to obrzydza.

Gość gość
Możesz go o to zapytać podczas treningu

Gość gość
O ile się zgodzi na niego ze mną pójść :) Wygląda na trochę strachliwego , jak zobaczy taką silną i wysoką dziewczynę to może zwatpic :D

Gość gość
Na pewno się zgodzi. Powiedz „Idę dzisiaj na trening...zapasy (uśmiech) chcesz pójść ze mną (zapytaj śmiejącym głosem)” dodaj „na pewno Ci się spodoba, dawaj, chodź”

Gość gość
Haha, to takie proste :) Okej, a na sali jak mnie zobaczy w obcislym sportowym stroju, i kiedy przygwożdżę go do maty spytam szepczac do ucha "podoba Ci się to?". Dobrze rozumuję? :D

Gość gość
Ubierz górę z jakimś lekki dekoltem. Możesz go o to spytać czy podoba mu diet woja dominacja

Gość gość
Na zapasy noszę stanik sportowy i krótkie szorty, więc może to będzie ok. Ale mam mu się dać powalic, czy normalnie z nim się silowac?

Gość gość
Na pewno masz ładne, zgrane i jędrne ciało jak tyle ćwiczysz, wiec możesz sobie pozwolić na krótsze spodenki. Zobaczy kawałek tylka, poczuje cyca na sobie, twój stanowyczy, ale milutki głos to na pewno się skusi

Gość gość
Mysle, ze na początek możesz to zluzowac nie dać mu się powalić, ale i go nie piwalic na matę. Wszystko stopniowo :) później jakaś krótka przerwa itp. I dopiero wtedy go powal i zapytaj

Gość gość
Nie tylko jędrna ale też nawet umięśniona. A i cycka kawałek też mam :) A potem co, nie czekając na odpowiedź objąć go ramionami i ścisnąć mocno?

Gość gość
To znaczy, co masz na myśli? Jak już zapytasz to przyciśnij mocniej, cycem zarzuć i czekaj na odpowiedz.

Gość gość
Z czym co mam na myśli? :) Bez stanowczosci jakiejś i dominacji nad słabszym póki co?

Gość gość
To już będzie taka trochę dominacja jak do niego się docisniesz i cycem zarzucisz plus zadasz mu pytanie, ale patrz mu prosto w oczy dopóki nie odpowie jak już to zrobi to wstań z niego i powiedz, ze masz jeszcze ochotę na zapasy i znowu go powal

Gość gość
Yyy co konkretnie masz na myśli mówiąc zarzucić cycem?

Gość gość
Docisnąć się do niego, żeby poczuł nie tylko ramie, brzuch, kolano, rękę a jeszcze ma czuć twój napierający biust na swoim ciele

Gość gość
Aha a. Myślisz że się zgodzi jak tak zrobię? Że mu się to spodoba? Mi sam pomysł się podoba... Aż mi dreszcze przeszły :)

Gość gość
Na pewno mu się spodoba. Chyba homo nie jest? Z tym tez trzeba uważać, bo dużo takich delikatnych i niskich jest homo

Gość gość
Najlepiej jak znokautujesz go w taki sposób, ze będziecie tułowiem i twarzami do siebie czyli taki niby „przytulacz”, bo wtedy możesz spojrzeć mu w oczu, on poczuje twój biust na klacie bądź szyi itp

Gość gość
Nie no homo nie jest, tanczylam z nim raz i widziałam że jest... Mocno podniecony :) Haha, będzie ciężko mi się powstrzymać żeby od razu go tak nie znokautowac :) dla mnie wystarczyłoby żebym się na nim oparła i pewnie już by leżał :)

Gość gość
To dobrze, ze nie jest ;) Dasz radę na pewno go poderwać! Tylko wszystko pomału. On musi poczuć kto tu będzie rządził

Gość gość
Możesz tez się przed nim schylać w tych kusych spodenkach pokazać mi szpagat jak umiesz :D

Gość gość
Dlaczego mam pomału to robić? Nie mogę od razu mu pokazać kto tu jest silniejszy i rządzi?

Gość gość
Haha, porozciagac się przed nim? :) Może trochę mięśnie ponapinac jeszcze? :D

Gość gość
Przecież to wasze pierwsze spotkanie. Nie możesz mu w pierwszych minutach tego aż tak okazać. Rozłóż to na minimum 3 godziny

Gość gość
Te trzy godziny to razem z dojściem, jakimś wspólnym rozciagsni przed zapasami na macie zaczniesz mega dominować później się zapytasz i poleci

Gość gość
Ojejku aż 3 godziny? Co ja z nim mam w tym czasie robić? Przecież ja go mogę w pół minuty rozłożyć :D

Gość gość
Okej. A co potem? Jak ty się w to bawisz? Co robisz ze swoim 'niewolnikiem'? Też jesteś dość wysoka. Też jesteś silna?