Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja wysoka on malutki

Polecane posty

Gość gość
To Ty chcesz od razu na grę wstępna i seks?

Gość gość
Niewolnik robi minetki, lize stpy, podjudzasz go cycami, dajesz doić cyca,klapsy, chłosta, rozkazy, może wycałować całe twoje ciało

Gość gość
Pytam perspektywicznie, jakbym się za bardzo nakręciła :D W sumie już mnie nakręciłas.

Gość gość
Hmm...ja za dużo nie ćwiczę. Dużo spaceruje, rozciagam się, robie przysiady i nie raz pobiegam. Mam 178 cm i waze 70 kg Mam dość szerokie biodra, kawałek cyca, zgrabne nogi, ale mam celulit, wiec kusych spodenek ubrać nie mogę :D

Gość gość
Dominy są najlepsze!!!!!!

Gość gość
Hm brzmi ciekawie. A mogę go jakoś fizycznie dalej ponizac? W sensie pokazywać kto jest silniejszy, kto tu rządzi? To z ciebie też kawał baby jak i ze mnie :) Haha, no pewnie ze najlepsze :)

Gość gość
To prawda, jestem kawał baby. Nie wyobrażam sobie, ze Rokita mnie dominuje. Możesz i tez w taki sposób

Gość gość
Haha, to będzie mega zabawne jak kiedyś na przerwie go zajde od tyłu, i wyszepcze do ucha 'jesteś mój, malutki' :D

Gość gość
Ja się coś dzisiaj już za bardzo nakręciłam :D Haha, to będzie mega!

Gość gość
Możesz go tez nazywać swoim małym suczkiem. Oni lubią takie teksty syczek, maleńki, piers, niewolnik, sługa Pani

Gość gość
Hah, malenski, malutki pasuje do niego idealnie. W sumie już go czasem nazywałam mały i nie piszczal z tego powodu. Jakieś rady jeszcze co do zapasów? Jakieś specjalne chwyty albo co mu zrobić? Wolałabym jednak to rozciągnac w czasie a nie na miejscu go powalic i przydusic cycem. :)

Gość gość
Opisz go jak wyglada :D Może złap go za szyje

Gość gość
Jakieś 160cm wzrostu, na oko 50-53kg wagi. Baaaardzo szczupły. Blondynek, trochę dziecięca ale jednak przystojna twarz. Szczupłe, nieumiesnione ręce i takie same nogi. Do tego ma dość śmieszne maleńkie rączki :D one mnie bawią mocno :D co do szyi, to tak jak reszta, chuuda.

Gość gość
To niezle Ci się trafiło! Lubię takich, bierz go i to jak najszybciej! Taka okazja, siostro! :D ale będziesz miała zabaweczkę do ujeżdżania i dominowania

Gość gość
Haha, czemu takich lubisz? :D Zabaweczka :D idealne słowo. Pasuje do niego. Hmmm, może jutro się z nim wybiorę na 'zapasy' :)

Gość gość
Kręcą mnie tacy delikatni z urody i ulegli z charakteru. Tak już mam :D jak najszybciej, bo jeszcze inna go zabierze

Gość gość
Tylko musisz to wszystko dobrze rozegrać, żeby jadł Ci z ręki a później to już nawet ze stóp :D

Gość gość
Delikatny to on jest, jak piórko :) Co ty, tylko ja tak łakomie na niego patrzę, reszta dziewczyn go nie zauważa :)

Gość gość
No właśnie jak to rozegrać? Jeszcze raz spytam jak go na zapasach rozkładać? Tak dokładniej? :D

Gość gość
Mysle, ze również jesteś domujaca jak ja. Widzisz, on jest taki delikatnych jak piórko. Delikatny z urody i pewnie z charakteru a Ty dominująca, pewna siebie, postawna i wysportowana ;) on to taka twoja zabaweczka do ulokowanie i zdominowania. Większość kobiet lubi ulegac i lubią męskich a mnie ta y w ogóle nie kręcą. Zwracam uwagę na takich na którego nie zwróci prawie żadna kobieta uwagi

Gość gość
Zabierasz go na zapasy. Przebieranie się, rozciąganie swobodnie z nim rozmawiasz Pokaz mu kawałek ciała, schyl się, pogadaj na luzie, pokaz szpagat jak umiesz itp wchodzicie na matę i tu już wszystko się rozgrywa nagle krótka przerwa po tej przerwie atakujesz go, rzucasz i pytasz

Gość gość
Mam tak jak ty dokładnie! :) Hmmm dobry scenariusz. Myślę że na początku zapasów dam mu trochę forów żeby poczuł się pewniej, spróbował mnie złapać czy coś. Potem przerwa, chwila rozciągania. Po przerwie podejdę do niego, taka wysoka, umięśniona. Zanim w ogóle ogarnie co się dzieje złapię go mocno i jednym ruchem powalę na matę. Siądę na nim, i spytam jak mu się podoba :) Po tym mogę napiąć mięśnie żeby go jeszcze bardziej ponizyc?

Gość gość
Hmm...to już dla niego będzie w jakoś stopniu poniżające. Możesz na przykład poczochtac go po włosach

Gość gość
Jak niesfornego chłopca? Najlepiej zasmieje się jeszcze wtedy, 'maluszku, nie możesz się wydostać?' :)

Gość gość
Maleńki może to tak na początek. Możesz tez dodać „być może za chwile zejdę s co jeśli nie?”

Gość gość
Hmm, tak się z nim droczyc, mówisz? :) brzmi cudownie :) A kiedy już poczuję że go to podnieca, mogę zaatakować :)

Gość gość
I w końcu dać się ponieść emocjom. Tylko jak już Vi się uda to wrz tu napisz, na pewno będzie ciekawie. Tylko pamiętaj, musisz to wszystko dobrze rozegrać. Ciekawe jaki ma rozmiar stopy ;D

Gość gość
W porządku, być może już jutro opiszę :) Pewnie maleńki, z 39 obstawiam :D

Gość gość
Haha, niezle! Ciekawe jakie on ma fantazje Tylko czy go te zapasy nie odstrasza i nie odmówi

Gość gość
Kto wie, może kręci go wizja bycia zdominowanej przez wysoką umięśnioną dziewczynę :) No właśnie o to się martwię, jak go do tego przekonać...