Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli kolega z pracy uśmiecha się do mnie to ja mu się podobam?

Polecane posty

Gość gość

Kolega przechodząc obok mnie mówi mi siema i później uśmiecha się do mnie to czy ja mu się podobam? Kiedyś go zapytałam o co mu chodzi bo do mnie często zagadywał ale powiedział że jestem fajna i tyle.

Gość pytanie retoryczne co
Jestem facetem. Pojechałem do pracy rowerem. Kolega wlaśnie zapinał swój rower do stojaka. Widząc mnie powiedział siema i uśmiechnął się. Czy to oznacza, że oprócz zapięcia roweru ma ochotę mnie zapiąć?

Gość gość
zapytaj czy mu się podobasz? Ja tak normalnie powiedziałem koleżance i już, i tak pewnie się domyślała. Inna kobieta, kiedyś koleżankę miałem starszą zapytała mnie czy ją lubię. CHol..era pewnie zauważyła oznaki jakieś.

Gość gość
21.49 Ja go zapytałam przecież o co mu chodzi i odpowiedział że jestem fajna i może nie przychodzić.

Gość gość
Kurde on jak mówi mi cześć to jeszcze się odwróci i patrzy na mnie czasem z uśmiechem i nie wiem czy on naprawdę nic do mnie nie czuje co o tym myślicie?

Gość gość
ile masz lat? 13?

Gość gość
18.02 O co ci chodzi ja już nie wiem o co koledze chodzi czy ja mu się rzeczywiście podobam a mówi inaczej mi? Ja nie mam pojęcia co o jego zachowaniu mam myśleć.

Gość gość
21.24 To ty? Tzn.ten sam który pisał w temacie testu ciążowego? Kilka tyg.temu. Podobny styl pisania,który mnie rozbawia.

Gość gość
20.20To nie ja a zamiast pytać mogłabyś odpowiedzieć na pytanie.

Gość gość
20.24 A co tu odpowiadać? To już jest wystarczająco bozbawione sensu, i właśnie to jest śmieszne.