Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny . Jestem przekonana ze wy mnie trochę podbudujecie i powiecie mi co mam zrobić . Jestem z chłopakiem od 5 lat . Opowiem Wam po krotce z czym mam problem . W tamto lato dokładnie rok temu mój chłopak postanowił mnie zostawić dla innej . Od zawsze mieliśmy problem bo on wiecznie pisał z koleżankami . Nigdy nie mówił mi prawdy ze z kimś pisze , sama musiałam się doszukiwać . A on zawsze odpowiadał ze to tylko koleżanka . A w wiadomościach pisał im dwuznaczne rzeczy .Powiedział ze brak mu uczuć , rozmów itd . Poszedł do innej , co bardzo mnie bolało bo zrobił to praktycznie z dnia na dzień . Od tak . I wiem ze powiecie mi ze jestem głupia . Ale wybaczyłam mu i wróciliśmy do siebie . Po jakiś 2 miesiącach . Obiecał mi ze nigdy mnie już nie zostawi , ze jestem najważniejsza . Jednak znowu jest to samo . Jakoś na początku wiosny spotkał się z jakas koleżanka . I wiem od niej bo mi napisała ze się całowali . Napisała do mnie bo uwaga mój chłopak powiedział ze nie ma dziewczyny . A był ze mną . Gdy kazalam mu to wyjaśnić on powiedział ze to ona go sprowokowała . I tak ciagle . Nie mam sił już płakać i zadręczać się czy znow mnie nie zrani . To pisanie z koleżankami jest co chwila . Co chwila inne . Naprawdę mam tego dość . Kocham go mimo wszystko , ale nie mam siły już . Nie mogę go tez ograniaczac ze nie może mieć koleżanek ale zranił mnie tyle razy już . On twierdzi ze inni mogą pisać z dzieWczyanmi a go ograniczam . Jestem w kropce nie wiem co dalej . Nie możemy isc w dalszym etapie związku bo on mimo ze ma 23 lata musi mieć koleżanki do pisania .

Gość gość
Ja pier...e dziewczyno, za grosz honoru nie masz ani mózgu! To nie są żadne koleżanki, on jest zwykłym kobieciarzem, pewnie niejedną juz bajerowal, Ciebie nie kocha tylko jesteś jego zapchajdziura. Tamta, dla której Cie zostawił mogła go po czasie kopnąć w d...e to sobie łaskawie przypomniał o Tobie i wrócił na ,,stare śmieci" zeby miec gdzie jaka oprozniac. Obudź się kobieto, tracisz czas ze zwykłym gnojem i pewnie juz masz rogi do sufitu!

Gość gość
Wróciłeś chłopaku od zerwania z dziewczyną po pięciu latach :D Czekałam na Twoje provo :D Dajesz...

Gość gość
Nikt nie napisze tego co w glebi duszy chcesz uslyszec. Zostaw dupka.

Gość gość
Też myślę, że to ten z Wrocławia :D Provo jak nic.

Gość gość
Aż nie chce mi się pisać. Za swoją głupotę będziesz cierliec i to nie raz ale tylko i wyłącznie na własne życzenie.

Gość gość
baby som gupie, autorka przykładem