Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Perfumy na randkę

Polecane posty

Gość gość

Witam :) mam 20 lat. Uwielbiam słodkie perfumy z wyraźnie wyczuwalną wanilią lub kokosem. szukam czegoś na randkę. Nie przepadam za wyraźnie wyczuwalną nutą owocową i miodową.

Gość gość
Ile masz wzrostu? Bo właściwie tylko to się liczy. Możesz się wypsikać nektarem wymieszanym z ambrozją a jak nie będziesz miał "odpowiedniego" wzrostu to żadna kobieta Ci tego nie wybaczy.

Gość gość
Dzizas jakiś karzel wściekły grasuje.

Gość gość
Nie ma sensu rozmawiać o perfumach, jeśli chłopak nie ma "odpowiedniego" wzrostu to szkoda nawet 15 zł na najtańsze badziewie. Tak samo "w co się ubrać". Facet 183 cm i więcej założy marynarkę z targowiska za 29 zł, spodnie do kompletu za 25 zł i będzie: "o, jaki on elegancki, przystojny, jak mu ładnie w tym garniturze", facet 174 cm może się ubierać u projektantów mody a paniusia i tak będzie ryj krzywić, nie wybaczy mu niskiego wzrostu za nic w świecie, chociaż to niczyja wina że ma tyle czy tyle centymetrów.

Gość gość
Bo karły są dobre żeby postawić je w ogrodzie. Na co kobiecie liliput w erze szpilek, no chyba tylko żeby dostać podatek wyrównawczy bo w sypialni się nalata buzi pupki pupki buzi :)

Gość gość
"w erze szpilek" - chyba w erze głupoty :) Te szpilki to jest najgłupsze z możliwych wytłumaczeń. W erze głupoty, którą reprezentujesz takimi głupimi wypowiedziami.

Gość gość
Jestem kobietą. Może coś się, źle wkleiło, bo jestem niewidoma.