Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robicie jak w komunikacji miejskjej stoi nad wami baba i kaszle?

Polecane posty

Gość gość

Jestescie w powiedzmy 3-6m.c. a tu przychodzi jakaś babka kolo 40wisi nad wami cala droge i kaszel bez zaslaniania buzi. Zwracacie uwagę? Czy wstajecie i kaszlecie na nia?

Gość gość
Nigdy mi się to nie zdarzyło. Nienawidzę za to gdy mnie ktoś ociera ramieniem gołym latem. Blee

Gość gość
Jak koło 40tki to odpuszczam babci, 3o latce strzelam z liścia. Zadowolniona Karyna odpowiedziom ? No. To niech już idzie kanapków z salcesonem uszykować dla janusza i dziecków.

Gość gość
40 babcią? Nie rozśmieszaj mnie :)

Gość gość
Odwracam się do okna i zakrywam. Kiedyś wyjęłam telefon i udawałam, że rozmawiam z kimś przez telefon i mówiłam głośno, że się boję bo kaszlą na mnie z każdej strony, a ja w ciąży zagrożonej i boję się, że znowu będę chora. To baba odeszła. Ale tak to się zakrywam i odwracam tyłem.

Gość gość
Ja Wam opowiem inną historię. Jestem w 7 mc ciąży. Siedziałam sobie spokojnie na pojedynczym siedzeniu. Wcześniej siedziałam na podójnym, ale tak śmierdziało od młodego mężczyzny, który siedział obok, że musiałam się przesiąść. No i tak siedzę sobie, jadę, aż tu nagle centralnie przy moim siedzeniu stanęła kobieta ok 60 i wręcz napierała na moje siedzenie będąc do mnie tyłem, trzymała rękę w górze tak, że jej goła pacha była na wysokości mojego nosa. gdyby mogła, to chyba położyłaby się na mnie. Pomimo otwartego przy mnnie okna czułam taki okropny smród potu, że myślałam, że zwymiotuje. Miejsca w tramwaju było sporo, nie wiem czemu tak się opierała prawie, że o mnie. I ta spocona pacha na wysokości mojego nosa.... Autentycznie zrobiło mi się niedobrze. Głupio mi jednak było zwrócić jej uwagę, bo przeciez nie powiem komuś, że od niego śmierdzi, a przesiąść się nie miałam gdzie. W te upały to niektórzy ludzie zapominają o swojej higienie.

Gość gość
Blee. Najgorzej obrzydliwi sa starsi ludzie.

Gość gość
To zwracajcie grzecznie uwagę takim osobom. Np. Byłabym wdzięczna gdyby zasłaniała pani usta przy kaszlu bo jestem narażona na wirusy co może być niebezpieczne w moim stanie. Wiem ze to wymaga asertywności ale jeśli się tak nie zrobi ci ludzie dalej będą rozsiewać zarazki.

Gość gość
Obrzydlistwo. Ludzie sa obrzydliwi

Gość gość
Ale smrodziarze i nie wstydza sie tego, ja o 8 rano,klimatyzowany tramwaj a jiz czuć odor potu, ci faceci sie nie myja,nie uzywaja dezodorantow

Gość gość
te stare raszple napieraja na siedzenie i prawie władz na człowieka bo chcą żebyś miejsca ustąpiła.A smród niestety to norma wszedzie.Po co się myć czy używać dezodorantu.Dramat

Gość gość
Ja kiedyś (w ciąży nie byłam) siedziałam w autobusie, a za mną ktoś okropnie pociągał nosem (wiecie, taki mokry dźwięk z cieknącwgo nosa). Zrobiło mi się niedobrze. Wyjęłam paczkę chusteczek, odwróciłam się i z uśmiechem powiedziałam: "może poratuję pana chusteczką?". Wziął, nos opróżnił i dalej było ok :)

Gość gość
W komunikacji? Moja teściowa piertoli że kaszle i pluje na wszystkich z góry. Haha