Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznanianka80

najbardziej niespodziewany i nieplanowany sex

Polecane posty

Gość poznanianka80

Jak w temacie. U mnie jak mój - jeszcze nie mąż - wszedł niespodziewanie do przebieralni i prawie mnie zgwałcił. Nie mogłam ustać na nogach... Drugi raz podczas wieczoru panieskiego koleżanki dwóch nagich wynajętych tancerzy wzięło mnie do tańca , zaczęli się do mnie kleić i ocierać o mnie.Skończyło sie na tym trzymałam jednego za szyję, on mnie podtrzymywał za pośladki a drugi posuwał mnie w powietrzu od tułu. Doznanie umiarkowane ale podniecenie z racji sytuacji ogromne ;-)))

Gość gość
Z moją koleżanką w hotelu. Byliśmy nietrzeźwi. To było podczas wycieczki zagranicznej. Mieliśmy osobne pokoje, ale w moim pokoju zorganizowaliśmy imprezę z innymi uczestnikami wycieczki. Gdy impreza się skończyła koleżanka nie wyszła z pokoju z innymi. W międzyczasie przebrała się w kusą koszulkę nocną. W pokoju był mój kumpel, ale on już spał. To intymne spotkanie niczego między nami nie zmieniło. Nadal byliśmy dla siebie kolegami. To była przyjemna przygoda. Ja już zresztą byłem wtedy w związku z moją dziewczyną, która została w kraju.