Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks w czasie uwulacji bez zabezpieczenia i bez wytrysku

Polecane posty

Gość gość

Uprawiałam seks w czasie owulacji bez zabezpieczenia ale też chłopak nie skończył w środku. Czy jest możliwość żeby zajść w ciążę???

Gość gość
Moim zdaniem nie. Stosuję stosunek przerywany od 10 lat i mam dwoje planowanych dzieci.

Gość gość
To całe szczęście bo już się bałam. Trochę nas wczoraj poniosło a jesteśmy za młodzi na dziecko.

Gość gość
Jest. Gdzie byłaś na biologii? Przecież plemniki są też w preejakulacie.

Gość gość
10'01 nie kompromituj sie

Gość gość
Ale ja czytałam że w tym preejakulacie to nieudowodnione i że jeśli nawet to znikoma ilość. Chyba żadna w ten sposób nie zaszła.

Gość gość
My też stosujemy stosunek przerywany właściwie od zawsze i mamy jedno planowane dziecko więc musiałabyś mieć chyba strasznego pecha

Gość gość
Dziękuję uspokoiłyście mnie trochę.

Gość gość
10'20 ty tak na poważnie ? przerywany to nie antykoncepcja wiec jest duże prawdoposobienstwo ciąży, bo mimo 'wyskoczenia' niby ,to w plynie są plemniki. I nieważne mało ich czy dużo, bo do ciąży wystarczy jeden !!!!panie "specjalistki" od siedmiu boleści.

Gość gość
Powinnaś się wyplukac cola i poskakac trochę. To pomoże. Debilko.

Gość gość
Po co straszycie dziewczynę? Gdzie macie jakieś wiarygodne źródło o plemnikach w preejakulacie? Mi też lekarka mówiła że to nie jest udowodnione i że nawet jeśli to one są zbyt słabe żeby gdziekolwiek dotrzeć.

Gość gość
Szansa jak wygranie szóstki w lotka

Gość gość
XXI wiek a one lecą na stosunku przerywanym brrrr jaką ma się z tego radość ? że non stop ma się w głowie , czy zdąży wskoczyć :-D zamiast mieć orgazm z partnerem na raz Koszmar jakbym miała być taką puszką na zaspokajanie i bryzganie na mnie spermą to wolałabym nie kochać ( w waszym przypadku pieprzyć się ) się wcale :-o

Gość gość
Ja niestety tak wpadlam!!! 5 tydzien:-(

Gość gość
11 24 no widzisz i ani nie miałaś przyjemności z sexu ani teraz nie cieszysz się z ciąży OJP

Gość gość
Oczywiście, że tak. Ok. 1/3 mężczyzn ma plemniki w preejakulacie, więc teoretyczne szanse masz jak 1/3.

Gość gość
Żadna 1/3 tylko wszyscy mezczyzni mają taką fizjologię,że plemniki sa w plynie !!!!

Gość gość
Biologia i fizjologia człowieka się kłania,brak wiedzy.

Gość gość
Dobrze wiedzialam ze moze sie tak wydarzyc tylko niestety rozum odmowil posluszenstwa! Nie ciesze sie bo chcialam miec zawsze 2 dzieci,mam 10latka i 5latke i juz myslalam ze bedzie ekstra bo bedzie z gorki bo mialam wrocic do pracy na pelen etat jak corka pojdzie do szkoly a tu dupa!!. Wpadlam jak malolata

Gość gość
Ale serio? A może facet nie zdążył wyjść na czas? Pierwszy raz słyszę żeby ze stosunku bez wytrysku była ciąża..

Gość gość
Ok, święta nie jestem, stosunek przerywany się zdarzył. Ale dziewczyny, Wy serio tak "jedziecie" od lat :o A gdzie relaks, wspólny orgazm. No i partner mimo wszystko najlepszy czas ma "na zewnątrz" bez przyjemnej stymulacji. Nie ocieniam, bo to nie mój interes, ale ja bym zwariowała - to pewne