Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złapałem ją na ciążę i się zemściła

Polecane posty

Gość gość

Poznałem dziewczynę zakochałem się jednak ona odpowiedziała mi że kocha seks. Po miesiącu znajomości zaszła w ciążę chciałem mieć z nią dziecko i ożenić się założyć rodzinę. Kiedy urodziła się córka uznałem ojcostwo i wtedy usłyszałem że to koniec naszego związku i że spotkamy się w sądzie na sprawie o alimenty. Na sali rozpraw pojawił się jej adwokat żądał wysokich alimentów bo dziewczyna młoda 22 lata a ja ustawiony 45 latek firma dom lokaty w banku. No i przegrałem sąd nakazał łożyć po 5 tys zł na córkę i przychylił się do wniosku matki o ograniczenie kontaktów. Stary naiwny dziad dał się złapać na miłość uwierzył że spotkał swoją połówkę. Dzisiaj kobiety wogóle nie myślą o miłości tylko o forsie i jak tu zniszczyć wrażliwego faceta. Nie składałem apelacji. To jest moja córka jest podobna trochę do mnie. Moją byłą widziałem kiedyś w centrum jak wysiadała z nowego Merca uśmiechnięta i radosna. Podłe czasy....

przecież od początku powiedziała Ci, że kocha sex a nie Ciebie, więc nie wiem o co i do kogo masz pretensję poza tym, wybacz, ale miłość między dwudziestolatką a czterdziestopięcioletnim facetem? przeciez byłeś w wieku jej ojca! chyba aż tak naiwny to nie jesteś, żeby myśleć, że kochała Ciebie a nie Twoją kasę

Gość gość
Czemu, są też takie jak Weronika Rosati, które lecą na dużo starszych od siebie. :D

to tylko w tv nie w normalnym życiu znajdź sobie równolatkę i w niej się zakochuj, a nie w podlotkach

Gość gość
Weronika Rosati już dawno zakończyła związek z ojcem swojej córki, tak się właśnie kończą dziwne związki. Autorze, jeśli to prawda to odwołuj się od decyzji sądu, alimenty 5 tyś to prZesada, przecież musi udowodnić wydatki na dziecko. Najwyższe alimenty jakie znam ze swojego otoczenia to 2 tyś, facet ma właśnie firmę, nieruchomości.

Gość gość
To jest fake ludzie a wy znowu sie dajecie 0/10