Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam infekcje pochwy nie pojde do ginekologa co robic

Polecane posty

Gość gość
Jak cię zacznie c***a na maksa swędzieć to będziesz biegiem do lekarza leciała Co to za tok rozumowania porażka

Gość gość
A co ci tam lekarz pomoże, dej no ci chleb zwale :)

Gość gość
A tam pitolenie.Szkoda kasy na lekarzy i specyfiki. Mi babcia poradziła tak- włóż sobie ząbek czosnku, trochę go nawet można ponacinać, żeby sok puścił. Najlepiej włożyć na noc. Rano jogurtem posmarować (to na florę bakteryjną). Powtórzyć 3 razy. Infekcję miałam tylko raz, kilka lat temu. Więcej nie wróciła.

Gość gość
Mi kiedyś lekarz kazał jogurtem na palca i do środka. Hahaha. Myślałam że umrę ze śmiechu. Raz tak zrobiłam :)

Gość gość
Przede wszystkim zacznij używać mydeł naturalnych. Kup zel do higieny intymnej i vagical.

Gość gość
Już mi praktycznie przeszło smaruje tym żelem i woda utleniona 2 x dziennie. Wczoraj nie swddzialo praktycznie a ta wydzielina :/ znimnela.jakies male szczatki byly. Tylko ze ja jestem dziewicąi nie moge zajrzec do środka

Gość gość
Na przyszłość- globulki dopochwowe apivaginal z propolisem i mycie w swieżo parzonej szałwii.

Gość gość
A dlaczego nie pójdziesz do ginekologa ? Jak Cię swędzi i piecze, to się zapisz na wizytę i nie bagatelizuj tego, nieleczona grzybica, może prowadzić nawet do niepłodności. mnie jak tam złapało, to zaraz zapisałam się do ginki. Co prawda na wizytę czekałam 2 tygodnie, ale kupiłam sobie provag w żelu, który ładnie załagodził moje objawy na czas oczekiwania wizyty.

Gość gość
Tantum Rosa Rozpuszczasz proszek w przegotowanej letniej wodzie kupujesz irygator tej samej firmy i po 3 dniach poBywasz się problemu a potem co kilka tygodni raz płukanie i spokój. Leczylam się różnymi środkami dopiero irygacje pomogły