Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trądzik młodzieńczy, czym zaleczyć?

Polecane posty

Gość gość

Mój syn ma 12 lat, od miesiąca zaczęły pojawiać mu się wypryski i dość nieciekawie to wygląda. Żona mówi, że musi wyrosnąć, ale wiem, że chłopak się wstydzi, do dermatologa iść jeszcze z nim nie chce bo nie ma tego dużo, co mu kupić do smarowania, żeby pomogło? to są miejscami stany zapalne na pewno bo nieładne są te krosty.

Gość gość
to są miejscami stany zapalne na pewno bo nieładne są te krosty. x Tylko i wyłącznie dermatolog. Nie kombinujcie na własna rękę, bo pogorszycie sprawę. A jeśli już koniecznie musicie sobie robić 'pod górkę', to i tak lepiej zapytać farmaceutki w aptece, która ma odpowiednia wiedzę.

Gość gość
Jak sprawa będzie się pogarszała to natychmiast izotek. Szkoda dobrej młodości. Ja cierpiałem na trądzik w wieku 13 lat, i dopiero w wieku 16 lat, jak miałem już potworne stany zapalne, został mi wdrożony izotek, ale ślady po trądziku mi pozostały i okaleczona psychika.

Gość gość
kluczem do sukcesu jest pielęgnacja, zacznij więc od tego. Ja sobie kupiłam krem cetaphil da ultra, dzięki któremu powolutku i sukcesywnie trądzik znikał, nie podrażniał a jeszcze ładnie nawilżył do tego.

Gość darusina
Kiedyś stosowałam leki na trądzik i trochę załagodziły moje dolegliwości. Nie chciałam jednak więcej się truć i postanowiłam poszukać wysokiej jakości skutecznych kosmetyków. Wiecie, że znalazłam? Naprawdę nie wyobrażałam sobie, że marka Calluna Medica posiada w swojej ofercie cudotwórcze leki. Używam właśnie naturalny krem przeciwtrądzikowy i regulujący sebum. Efekty są fenomenalne po jego stosowaniu.