Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Palące dziewczyny, smoking fetish

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałem spytać czy podobają się wam dziewczyny z papierosem? Mnie osobiście mega to kręci i zaczynam się zastanawiać czy to nie dziwne. Tez tak macie?

Gość gość
mi one nie przeszkadzają bo sam palę , nie lubię tylko jak za dużo klną .

Gość gość
Ja właśnie nie palę a podniecają mnie dziewczyny które palą i dlatego się zastanawiam czy to normalne

Gość gość
skojarzenie z patologią, dziffką w futerku, mini i kozaczkach jarającą szluga. Kobieta z petem prowokuje podświadomość i masz ochotę ją rypać, tak sie okazuje twoja agresja i chęć 'pokazania jej'

Gość gość
Haha nie no nie przesadzajmy

Gość gość
Nie mogę powiedzieć że mnie paląca dziewczyna podnieca, ale niektóre laski z papierosem wyglądają interesująco. Zaznaczam - niektóre bo są też takie którym papieros nie pasuje. Jak taka szara myszeczka wyskoczy w przerwie pracy na papieroska i ćmocha go szybciutko to wygląda zazwyczaj żałośnie. Jak moja własna dziewczyna w środku nocy gniecie mnie kolanem po głowie albo jajcach żeby sie dostać do paczki papierosów i siedzi potem nieprzytomna na brzegu łóżka i jara na pół śpiąco a ja muszę pilnować bo jak się gibnie, zaśnie, a papieros wyleci jej z ręki i nas spali, to też nie jest podniecające. Obca dziewczyna z papierosem gdzieś w warunkach imprezowych, fajnie ubrana, wyluzowana jest interesująca, ale nic więcej.

Gość gość
Ciężko się z tobą nie zgodzić. jak dziewczyna się delektuje papierosem i pali linki to wtedy jest najbardziej seksowna i pociągająca.

Gość Gostek

Też tak mam. Kto nie lubi palących dziewczyn, ten pedał