Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znaki zodiaku a wierność

Polecane posty

Gość gość

Jaki znak zodiaku zdradza najczęściej?

Gość gość
ja skorpion

Gość gość
Ja non stop, jestem panną..

Gość gość
Panna. Cały czas zdradza i uwierzcie znam trzy osoby spod tego znaku. To chyba ma jednak jakieś znaczenie.

Gość gość
Ryby.

Gość gość
Za to wagi wierne jak pies

Gość gość
20:09 jestem rybą i nigdy w życiu nie zdradziłabym ukochanej osoby, jak również nie weszłabym w związek z osobą do której nic nie czuję.

Gość gość
Jestem panną i nigdy nikogo nie zdradziłam

Gość gość
Podobno faceci skorpiony zdradzają najczęściej

Gość gość
Barany zdradzają nałogowo :-O Kawałek piczki czy q**sa i już

Gość gość
Eeee znam 2 baranów facetów i nigdy nie zdradzili, ba, zakochani nadal w zonach po wielu latach. Same znaki to za mało nawet jeśli któryś ma predyspozycje. Zdrada jak i wierność to wybór.

Gość gość
Ja jestem spod panny i jestem wierna. Zakochałam się w skorpionie. Podobno oni nałogowo zdradzją swoje partnerki

Gość gość
Och, gdyby zrobić taki generalny spis znaków Zodiaku, które zdradzają, to już widzę, jakie zainteresowanie miałyby osoby, które zajmowałyby pierwsze miejsce. Nie ma reguły, bo to, czy ktoś zdradzi, czy nie, to nie kwestia znaków Zodiaku, a osobistych, że tak to nazwę, predyspozycji, a naukowcy twierdzą, że jeszcze i genów. Jestem Wodnikiem. Nie zdradziłam żadnego z moich ukochanych. Wczytując się w charakterystki znaków Zodiaku, można przeczytać wiele dobrego na ich temat, jeśli chodzi podejście do związków, ale nie będę zawzięcie twierdzić, że każdy Wodnik taki jest i nie zdradza. Znam Barana oraz Raka, którzy zdradzili lub weszli w romanse. Strzelce są również wierne, pisząc ogólnikowo. Nie wiem, jak wygląda sprawa z innymi, ale to jest tak, jak pisałam wyżej - to nie znak Zodiaku zdradza, a człowiek. Poza tym - na ten sam temat można spojrzeć z perspektywy imion, dnia, miesiąca i roku narodzin, znaku z innych horoskopów, i tak dalej. Wtedy albo to się potwierdzi, albo wykluczy, ale to tylko takie gdybanie.