Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to już jest mobing

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pewien problem z kierownikiem i jego kolega...wspopracujemy generalnie we 3 w jednym dziale, jestem jedyna kobieta, ja pracuje z nimi najkrocej bo jakies pol roku.. i sama ju nie wiem co jest do zaakceptowania a co mozna nazwac mobingiem czy ja sie zwyczajnie czepiam ? Otoz moj przelozony (szczegolnie on) i jego kumpel lubia nie wybredne żarciki typu: paprak z ciebie, nic nie potrafisz, dac c****eluchy bo masz obsrane gacie, mozesz cos zobic pozadnie, przewietrz brzoskwinie itp... tego typu teksty zdarzaja sie przy innych pracownikach. Jestem osoba odpowiedzialna i powaznie traktuje swoja prace wywiazuje sie zpowiezonych mi obowiazkow na rozmjowie kwalifikacyjnej upredilam ze w danym zawodzie jestem osoba do przyuczenia zdarzaja mi sie pomylki ale nie zwalam tego na nikogo biore odpowiedzialnosc za swoje bledy. Jednak to nie daje rezultatow, tu niby zartuja probujac zrobic e mnie idiotke a za chwile rozmawiamy o mojej przyszlosci w firmie...denerwuje mnie tez to ze gdy kierownik powierza mi zadanie i nie jestem nawet w polowie jego realizacji potrafi stanac mi nad glowa i powiedziec z nic nie potrafie zrobic bo same bledy..probowalam o tym rozmawiac i nakreslic co mi sie nie podoba ale porownali mnie do niepewnej siebie sztywniary ktora nie potrafi zartowac...tymczsem czuje sie z tym zle nie potrafie sie juz odnzalezc w tej sytuacji nie chce tego akceptowac ale mjoze faktycznie przesadzam...czy tak jest wszedzie? czy powinnam to akceptowac...czy zmienic prace...wracam do domu zmeczona i sfrustrowana

Gość gość
Bpewnie jesteś brzydka faceci ladne wola

Gość gość
i tu Cie zaskocze nie jestem..dbam o siebie

Gość gość
ile zarabiasz?

Gość gość
Mycie i rohienie paznokci nic nie da jesli masz brzydka morde

Gość gość
spodziewalam sie podobnych komentarzy chamstwa niestety nie brakuje jesli nie masz nic wiecej madrego do wniesienia zamilknij i zatrzymaj swoja frustracje dla siebie

Gość gość
Nic nowego że większość męskich żartów nie trafia do kobiet bo to są inne poziomy. Ani oni się nie zmienią, ani ty, zawsze pozostanie inne widzenie tych samych spraw i z pewnością niektóre sztywniary uznają to właśnie za mobbing. Jako nowy pracownik możesz mieć z tym problem, może poproś o przeniesienie do innego działu, tam gdzie są kobiety.

Gość zuzanna111
Nawet nie wiesz jak mi przykro że tacy ludzie ci odpowiedzieli.. Masakra. Każdy ma inne poczucie humoru, a skoro ich poczucie humoru do ciebie nie przemawia to powinni z tym skończyć skoro mówisz im że ci się to nie podoba. Nie wiem czy to aż tak podchodzi pod mobbing, raczej tak. Najlepiej by było gdybyś udała się do adwokata. Polecam kancelarię adwokacką Wojas Pawlak. Jeżeli mieszkasz w okolicach Katowic, to ta kancelaria mieści się w Gliwicach.