Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leczenie uzależnień

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Chciałbym polecić osobom uzależnionym od alkoholu ośrodek terapeutyczny. Bardzo pomogli mojemu synwi. Całkowicie uwolnił się od alkoholizmu. www.terapieodzaraz.pl

Gość Anka

My polecamy ośrodek leczenie różnego rodzaju uzależnień www.drogadodomu.info ( uzależnienia od narkotyków, alkoholu, hazardu ). Mój brat tam się leczył i wyszedł na prosta dzięki fachowej pomocy. 

Gość grabarz

ja lubie pic alkohol i ch.uj ci w du.pe

Gość grabarz

a ty za to od komputera 

Gość grabarz

to bzdury to chce ten pije

Gość Karol

Ja bardzo polecam Przystanek Empatia w Warszawie, byłem uzależniony od alkoholu, oni uratowali moje życie.

Gość gość

Trafiłem w totalnie absurdalnym stanie do uzaleznienia-terapia.pl. Detoks chyba najtrudniejszy, a później kwestia opanowania psychiki. Kaszuby mi pomogły przyznam szczerze. Miałem wygodne zakwaterowanie, wziąłem w pracy długi urlop zdrowotny. Terapia odwykowa całkowicie anonimowa. Nikt tam nikogo nie szpieguje i nie dopytuje. Bardzo smaczne wyżywienie dodatkowo, sporo atrakcji, jest klimat dochodzenia do zdrowia, taki prawdziwy.

Gość Aga

Ja osobiście miałam bardzo duży problem z alkoholem po rozwodzie z mężem i wpadłam w błędne koło.  Zdecydowałam się zasięgnąć  pomocy i odwiedziłam ośrodek Droga do Domu we Wrocławiu. Na początku było ciężko ale w końcu się udało i lepiej się czuje i biorę leki antydepresanty i widzę, że wychodzę na dobrą drogę.