Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedz mi tylko jeszcze jedną rzecz

Polecane posty

Gość gość

chcę żebyś napisał prawdę, chcesz tylko seksu? Czasem, gdy na poważnie próbowałam się do Ciebie zbliżyć, zawsze wyczuwałam jakieś dziwne, niepokojące emocje i bądź co bądź, ale intuicja zwykle mnie nie myli. Więc powiedz: chcesz tylko tego? Szczerość będzie lepsza, nawet jeśli odpowiedz miałaby być twierdząca. Poczuję się jednak pewniej, poczuję że w przyszłości będę mogła Ci zaufać, choć z tym będzie i tak ciężko, patrząc na to kogo szukasz tak naprawdę. Myślę, że Twoja to tęsknota i pragnienie bliskości, a nie miłość. Myślę, że nam obu może się wydawać poprzez to pisanie. Pogodziłam się z tym :) Dlatego chcę żebyś mi napisał to, że tak, że chcesz tylko zbliżenia.

Gość gość
Odpowiedziałeś w innym temacie..:D Spoko, choć wolałabym tutaj pełnym zdaniem ;)

Gość gość
Odpowiedz

Gość gość
Nie potrafię uzyskać szczerości od Ciebie teraz, to i nie widzę możliwości uzyskania jej w przyszłości. Mam dosyć tych gierek, naprawdę.. Chciałam tylko prawdy, ale nawet tego nie jesteś w stanie mi z siebie dać. A to świadczy tylko o jednym, chodzi o zaspokojenie fantazji tykko i wyłącznie. Szkoda tylko, że nie potrafisz szczerze tego napisać. Bardzo tego chciałam.

Gość gość
Beznadzieja