Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I ta kretynka

Polecane posty

Gość gość

Wyobraź sobie twoje życie podzielone na miliardowe kawałki, wyciągnęła jeden jedyny taki kawałek, jedyny taki moment, który miał miejsce w moim życiu, a ta idiotka wpierw nakłaniając mnie do tego zdjęcia (miało być strasznie sama na początku robiła głupi ryj, natomiast jak przez czary jej ryj na zdjęciu jest normalny, w miarę :D) a potem wstawiła to na fejsa (nie pytając mnie o zgodę) przedstawiła całemu światu, jakoby tak wyglądał Mój świat i codzienne życie.. moment, ułamek sekundy, który już nigdy nie miał miejsca. Nie wydurniłeś się nigdy? A. Powiedział że POWINNAM podać ją do sądu gdy zapytałam o to czy tak jej było źle u nas, że zrobiła coś takiego, że powstawiała najgorsze zdjecia (z wtedy jest jeszcze kilka fajnych- nie uwierzysz normalnie ;) przedstawiające mnie tak, a nie inaczej? Tak jakby nie mogła zrozumieć, że ktoś może akurat mieć jakieś problemy czy coś i chce zachować to w sferze prywatnej, a nie pokazywać obcym ludziom? Setkom obcych osób? Zrobiła to wbrew prawu. Ty też nie zrozumiałeś, więc czego można było spodziewać się po tak tępej szmacie? I koniec tematu, nie życzę sobie tego wywlekać, tego nie było.

Gość gość
Gdzie puenta tego eseju?

Gość gość
Każdy tam szponci, robi milion ujęć, wstawia najlepsze z nich, stroją się, malują, ubierają wydziwiają, a ta wstawiła coś co absolutnie nie nadawało się do tego miejsca. W sumie teraz jak się tak zastanawiam to po chu/j ja jej wybaczyłam? Czy ona zasłużyła na to? Nie sądzę, za to jej postępek może osądzić Sąd.. Podam ją o jakieś niezłe odszkodowanie, się sooka nie wypłaci do końca swojego marnego żywota. Tak, tak kiedyś sama powiedziała mi, że jest zbyt tępa, żeby czytać książki.. Nauczycielka..:O No teraz to już naprawdę koniec tematu, sorry za zasrywanie, w sumie nic już tego nie zmieni, ale co tam z tym można żyć. Mniej czytać, wiecej biegać.. Wtedy to dopiero co poniektórzy będą mieli ból doopy.. :D W sumie to jest to chore, jak ktoś potrafi czepiać się foty widząc mnie na żywo, a z figurą barbi - to chyba się zesrają!!! ;) (informowano mnie w przeszłości, że posiadam taki typ figury i to nie raz ;)) warto? Waaarto. Chyba... :D :P No myślałam, że może wytłumaczę ci kiedyś to wszystko, ale skoro nie będzie już okazji to robię to teraz, czy uznasz tą wersję zdarzeń czy nie, ja nie mam nic do dodania. Właściwie nie miałam nawet ochoty poruszać tego tematu, ale to jest niezależne ode mnie ;)

Gość gość
I chyba nie dziwisz się, że osoba w tym wypadku ja jako kobieta, bo jest to bardziej dotkliwe w ocenie społeczeństwa i naszej ludzkiej "kulturze"- nie robi aluzji do podobnych zdarzeń? To chyba logiczne co nie? Chyba, że uważasz, że ludzie z reguły są autodestrukcyjni..? To nie żadne kłamstwo, to tylko zignorowanie tej jakże niezwykle udanej akcji fejsbukowej koleżanki od święta, której nigdy praktycznie nie znałam ;) Wszystkie jej zagrania zawsze sprowadzały się do przejawów i okazywania zazdrości wobec mnie) Ludziom znanym robią takie same akcje, tylko że oni mają z tego kasę :P Fakt faktem, że moja nieszołbiznesowa, a jednak ogromna "sława" musiała jej baaardzo przeszkadzać (nie dziw się piszę jak jest, rozdrabniam sytuację na czynniki pierwsze, a do tego potrzebne są fakty ;) ) Gdy przykładowo rozmawiałam z jej mężem na temat jego radykalnych poglądów, które zmieniły się w jego życiu na przestrzeni kilku lat..- pijana żonka (ona nie zasługuje na tak wspaniałego męża jakiego ma) wstała i zaczęła okładać go po twarzy :D poważnie :O O głupią rozmowę ze mną była tak bardzo zazdrosna.. Trudne do uwierzenia jak sądzę, natomiast to jest niestety święta prawda.

Gość gość
ba blla bla