Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co zrobić.

Polecane posty

Gość gość

Otóż, w tą sobote mam jechac z rodzicami nad morze. Zaczne od tego ze mam 18 lat a moj chlopak 20. Rodzice dzis mi powiedzieli ze moge spytac chlopaka czy pojedzie z nami na 1 dzien nad morze z nocowaniem pod namiotem. Spytalam sie go po czym jakies 30 minut pozniej moj tata do mnie napisał ze nie mozemy go zabrać. On sie ucieszyl na mysl ze ma ze mna jechac bo bylo by super. Niestety musiałam mu powiedzieć ze nie moge go zabrać. I mi sie tak glupio zrobilo... A jest jeszcze taka sprawa że jak zostane to rodzice beda mi to wypominac przez jakis czas a ja będę miała to na sumieniu ze nie pojechalam. Dodam jeszcze ze za 2 tygodnie mamy jechac sami nad morze z jego dziadkami tylko ze nie wiadono na 100% czy pojedziemy moze pojedziemy nad jezioro i wlasnie o to chodzi. Jak nie pojedziemy nad morze to mama bedzie mi to wypominac ze nie pojechalam z nimi nad morze i zebys zalowala. Bylam w tym roku już nad oceanem u babci 3 tygodnie sama. Ale za tydzień jest 18 mojej kolezanki i bardzo sie boje ze on sie obrazi i nie pojdzie ze mna na nia smutas.gif nie wiem co mam robic. Czy zostac z nim tutaj na weekend sami tez by było fajnie. Czy jechać nad morze z rodzicami...

Gość gość
zrób kupę.