Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piękna dziewczyna i 4 kolesi na basenie

Polecane posty

Gość gość

Parę dni temu kiedy byłem na basenie w Niemczech tuż obok mnie przyszła piękna dziewczyna o boskich kształtach typ Kylie Jenner z czterema facetami!!! Wszyscy mieli max 18 lat. Ja już facet dojrzały po 40 tce choc nie wyglądam na tyle ile w metryce stoi nie mogłem wzroku od niej oderwać to bylo pożądanie ale i pragnienie czegoś więcej. Laska prężyła się poprawiała kostium wspinała tyłek kiedy się schylała i cały czas zerkała na mnie. Raz się do niej uśmiechnąłem ale bez reakcji z jej strony. Pomyślałem sobie że to chyba jakaś nimfomanka skoro z kwartetem obchodzi się publicznie. Potem poszli do basenu ja zostałem a dziewczyna po dobrej godzinie sama wróciła położyła się na kocu i znowu się na mnie gapi a ja na nią. Obracała się na tym kocu jak schabowy na patelni a ja również zmieniałem co rusz pozycje aby nie pokazać że rośnie mi ⛺Zadzwonił kolega z Rosji zaczęliśmy gadać po rosyjsku. Potem wrócili jej towarzysze i pytają ją jak tam sąsiad? Ona coś tam odburknela nie zrozumiałem dobrze. Gdyby nie to że piekielnie mnie rozpaliła to bym już dawno zapomniał o niej a tak czasem myślę czy chciała abym dołączył do jej grupy jako przewodnik stada czy myślała o mnie jako starym dziadu który się lansuje na młodego z kapiącym językiem;) ? To była raczej czysta prowokacja z jej strony. Zebrałem się na chatę w milczeniu i bez spojrzenia więcej na nią.

Gość gość
No i co w związku z tym?Mamy ci zazdrościć czy jak?