Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da się ułożyć życie razem na nowo?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do osob ktore wrociły do siebie, do rodzin po roztaniu tzn. Czy jezeli jedno z partentow odeszlo do innej osoby a pozniej chcialo wrocic i doszlo do tego powrotu to czy da sie wszystko zbudowac na nowo? Ode mnie maz odszedl do innej zostawil mnie z malym dzieckiem i wszystkimi obowiazkami. Zastanawiam sie czy przyjdzie taki moment ze bedzie chcial do nas wrocic i jak tak to po jakim czasie? Czy warto dac sobie szanse i sprobowac wszystko od nowa? Czy to ma szanse sie udac?

Gość gość
I przyjęłabyś go ponownie po czymś takim? Trochę szacunku do siebie. Sorry za szczerość.

Gość gość
dziś Ona nie napisała że on ją. Może być odwrotnie

Gość gość
Chcesz go przyjąć po czymś takim? Fuj!

Gość gość
dziewczyno zadbaj o siebie, zacznij życ a nie wegetować bo to nie był facet ale szm...ta Jak to zrobisz to się zdziwisz jak będzie cię nachodził by wrucic, wtenczas ty napewno zaznawszy normalnego życia nawet nie dopuscisz mysli o powrocie. Kto raz to zrobił będzie robił chyba że go się ,,przeczołga" psychicznie aż będzie wył . Pomyśl sobie że wygrałaś los na loterii , jesteś wolna już nie musisz lecz możesz . Będzie ciężko na początku - poczytaj różne portale o zdradach tam ci się pojaśni. Powodzenia ( jestem mężczyzną brzydzącym się zdradą , flirtem, romansem )