Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marti2424

Ból przy penetracji

Polecane posty

Hej. Od jakiegos czasu mam duży problem... Otóż odczuwam ból przy penetracji przez co nie potrafie czerpać przyjemności z seksu z moim partnerem. Jest to uczucie mocnego obtarcia. Brak uszkodzeń, podrażnień itp(samo uczucie a nie faktyczne obtarcie) Uczucie to nie raz jest tak mocne i nieprzyjemne, że nie mogę spać! Nie mam problemów z wilgotnością. Przy próbie penetracji moje mięśnie "w środku" się zaciskają i spinają przez co czasami odczuwam ból. Współżyję regularnie od 2 lat i problem dopiero teraz sie pojawił a w dodatku sie nasila.

Gość gość
to nie bierz do japy

Drogi "Gosciu'... Wyjdx z tej piwnicy, poznaj dziewczyne, znajdx pracę... Dopiero potem skacz z krzywym ryjem do ludzi :)

Gość gość
Ja odczUwam ból oczu, jak widzę takie orty. Do nauki, a nie o dupceniu myśleć, analfabetko.

Pisząc analfabetce że powinna sie uczyć przeczysz prawie logiki... To tak jak byś pisała do slepej osoby "naucz się widzieć". Skoro to jedyne co masz do powiedzenia to lepiej nawet sie nie odzywaj. ;) pewnie miałas na myśli dysleksje tępoto

A tak swoja droga analfabetyzm oznacza brak umiejetności czytania, pisania oraz liczenie.... Brawo za głupote

Gość gość
To do lekarza a nie tutaj

Gość gosć Alek
Marti bardzo słuszna uwaga też mnie rozbraja ten analfabetyzm ponadto dodam! Że takie reguły nie istnieją i istnieć nie mogą, bo gramatyka nie ma funkcji przepisowej, tylko opisową! Każdy, kto próbuje narzucić gramatyce funkcję przepisową, sam popełnia błąd i to dużo poważniejszy, niż osoby które krytykuje. Słowem: każdy powinien zacząć od siebie

Gość gość
Daj zdjęcie, może coś poradzimy.

Gość gość
Żeby poznać przyczynę bez zdjęcia nikt nie pomoże

Przeciez napisałam, że brak zmian itp. Nie bede wstawiać tu żadnego zdjęcia... Nie ma takiej potrzeby bo nie jest to żaden problem zewnętrzny o ile to wg problem fizyczny.