Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi mezowie tez sie tak czepiaja

Polecane posty

Gość gość

Jak bylam w domu z dziecmi to gadal ze on pracuje a ja mam lajcik.Dom i dzieci byly na mojej glowie.Wrocilam do pracy to gledzi ze to by zjadl tamto.Wiadomo ze po 8 godzinach pracy to nie chce sie robic czegosc czadochlonnego tylko jakies szybkie dania Ciagle sie czepia,ma stresuja prace ale moja tez jest taka i tak sie nie zachowuje.

Gość gość
Tak, a z biegiem.lat jest coraz gorzej, ja jestem z moim 14 lat i juz jestem u granic.

Gość gość
Nie, raz dlatego, ze jest normalny, a dwa dlatego, ze mnie sie czepiac nie da

Gość gość
Same nieszczesliwe na kafe. Siedzicie tu calymi dniami,a pozniej zli mezowie,konkubenci. Wezcie sie za robote,bo wekend,a wy juz klikacie. Same damskie s****wa !

Gość gość
Razem jestesmy 11 lat czasem jest dobrze, a czasem strasznie.Czepia sie o byle co.Naepsze jest to ze w domu nic nie robi.Uwaza ze skoro wiecej zarabia to nic nie musi

Gość gość
O co wam chodzi? Właśnie tak zachowuje się polski facet! W doopie ma równouprawnienie, w doopie ma potrzeby żony, w doopie ma wychowanie własnych dzieci! Tak wychowała go mamusia (bo jego tatuś również miał wszystko w doopie albo sobie poszedł) a wy tak samo wychowujecie własnych synów i kółeczko się zamyka!

Gość gość
Wszyscy są tacy sami.

Gość gość
Co nie zrobię - wszystko źle . W jego mniemaniu tylko on w naszym domu pracuje i tylko on zarabia. Mimo że ja i więcej pracuje i lepiej zarabiam. Oprocz pracy zawodowej tylko ja w domu robie. ..mąż jest od wyższych celów. Kiedyś się tym przejmowalabym. Teraz mam to centralnie w... gdzieś .

Gość gość
Wiekszosc takich jest Typowy polski chlop

Gość gość
No właśnie mówię - oni nie wzięli się znikąd! Podziekujcie ich matkom i bankom, no i zastanówcie się jak wy wychowujecie swoich synów!

Gość gość
Podziekujcie też ich ojcom! Dali wspaniały przykład swoim synom!

Gość gość
Nie. Mój wie, że czystość w mieszkaniu, wyprane i wyprasowane ubrania, jedzenie, uśmiechnięte dzieci, nie biorą się z powietrza.

Gość gość
Syna to ja wychowuje normalnie ma swoje obowiazki a nie ze wszystko podane pod nos.

Gość gość
Ja pisalam gdzies tam ze ,jestesmy razem14 lat, narzeka , jeczy, ale myje naczynia, okna, pozamiata, czasem uspi dziecko, wynisi smieci ,wywalczylam to ze cos pomaga, chociaz tez poczatkowo slyszalam " a bo ja pracuje ciezej"..

Gość gość
To chyba wygralam los na loterii, bo czepia sie raz na rok. Raz sie przyczepil, ze byl kurczak na obiad (nie lubi), a raz mu cos przeszkodzilo w mojej wypowiedzi. Tak poza tym to lepiej gotuje, niz ja, wiec on czesciej robi obiady, a ja zmywam. Dzieckiem sie lubi zajmowac, to sie zajmuje. Moge wychodzic z kolezankami i kolegami, a on siedzi w domu. Hahaha :)