Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicu

Chcesz być dzíwką to nią bądź pamiętaj tylko że będziesz traktowana jak kawał

Polecane posty

Gość Bicu

mięsa i nic więcej kobieto

Gość gość
Tak samo traktuję fiuty, które zaliczam :D Do niczego więcej facet mi niepotrzebny ;)

Gość gość
Kto chce być dziwką oszalales?

Gość gość
zwieksz dawke leków :D

Gość Bicu
18:08 jeszcze napisz że zapładniasz tych facetów, nie żałosna istotom, to oni cie zaliczają.

Gość gość
Żadna nie chce takiego alfonsa. Przykro mje.

Gość gość
Bicu dziś 18:08 jeszcze napisz że zapładniasz tych facetów, nie żałosna istotom, to oni cie zaliczają. x Korzystam sobie z tych męskich kooreff, ile wlezie :D i niestety, chłoptasiu, ale to oni są tu zaliczani ;) to ja tu podejmuję decyzję

Gość gość
no wlasnie, chce to sobie bzyka i wybiera takich, ktorych chce bzykac, fajnie ma dziewczyna. Co sie czepiasz, tez masz prawo facet, samo szczescie, wybierz jakas i moze wyjdzie zamiast sie wyzlosiliwac.

Gość Bicu
chyba nie rozumiesz jak to działa dziecino.Mozesz "zaliczyć" naraz nawet setkę mężczyzn i biologia warunkuje, że i tak będziesz miała max 1 dziecko.Facet śpiący z setką kobiet może mieć nawet setkę dzieci.Czyli biologicznie tylko facetom się to opłaca.Twoje emocje i wyobrażenia nie mają tu znaczenia.

Gość gość
Tak samo jak twoje pierdy bicu. Idź przykoks coś bo ci się na łeb rzuca z braku baby. Jeszcze niedawno w nadziei na zachwyty wrzucales swoje bice parowkowe skamlac jak kundel do kobiet a teraz ci odj***lo na drugim biegunie.

Gość gość
Bicu dziś Mam głęboko w poważaniu Twoje biologizmy :D a dzieci mieć nie chcę i nie będę. Obiektywnie patrząc to ja wykorzystuję tych facetów, ja dyktuję warunki i psychologicznie ja czerpię więcej satysfakcji ze stosunków ;) Pozostaje ci tupanie nóżką, ale fakty są, jakie są, przegrywie :)

Gość gość
ja naprawde nie rozumiem tych przegrywow. Nie zmienicie swiata, kobiet, ale mozna zmienic samego siebie i tak chyba jest najlogiczniej i najlepiej na dluzsza mete?

Gość gość
Haha dokładnie :D:D:D facet jest zwierzęciem które kobieta sobie zalicza i wykorzystuje kiedy ma ochotę a ci jeszcze się pocieszają, że mają coś do gadania :D no przykro nam, jesteście męskie ściery i tak też będziecie traktowani :D

Gość gość
Serio sa kobiety chcalacie sie byciem szmata?! Dziwnych czasow dozylismy

Gość gość
To kobieta zawsze wybiera. Zapamiętaj to sobie prawiku.

Gość gość
To my kobiety decydujemy, kogo dopuscimy do siebie, ja akurat nie jestem fanka przygodnego seksu, ale uwazam, ze moje kolezanki maja pelne prawo uprawiac seks, w gacie im nie zagladam, nie moja sprawa :p szmata to bylaby moim zdaniem kobieta, ktora uprawia seks bez wlasnej checi, tylko tak na sile, a ta tutaj jak chce to pelen szacunek ma do siebie, szanuje wlasna wole i checi, a co sobie ktos pomysli to akurat nie jest w ogole wazne.

Gość gość
18:26 na żadnej dojrzałej i świadomej swojej seksualności kobiecie określenia typu ''szmata / k*rwa / dz*wka'' nie robią wrażenia, bo wychodzą od sfrustrowanych fiutów, które już się zorientowały, że są używani jak ściery i żadna świadoma kobieta do niczego więcej ich nie potrzebuje. Jesteście przegrani, wasze dz*wkarstwo obróciło się przeciwko wam

Gość gość
po mnie tez juz te k***y, d****** szmaty splywaja na zasadzie a gadaj sobie, wyzyj sie, moglby rownie dobrze gadac kury, kaczki, indyki :D malo pomyslowe...

Gość Bicu
Tak samo jak twoje pierdy bicu. Idź przykoks coś bo ci się na łeb rzuca z braku baby. Jeszcze niedawno w nadziei na zachwyty wrzucales swoje bice parowkowe skamlac jak kundel do kobiet a teraz ci odj***lo na drugim biegunie X Jedyne co brałem to kreatynę, doucz sie ignorancie co to jest.Za zadnymi kafeteryjnymi "pięknościami" nie będę nigdy skamleć, jeszcze nie zwariowałem lol

Gość Bicu
Mam głęboko w poważaniu Twoje biologizmy smiech.gif a dzieci mieć nie chcę i nie będę. Obiektywnie patrząc to ja wykorzystuję tych facetów, ja dyktuję warunki i psychologicznie ja czerpię więcej satysfakcji ze stosunków oczko.gif Pozostaje ci tupanie nóżką, ale fakty są, jakie są, przegrywie usmiech.gif X Psychologiczne ha ha, bardzo zabawne, nawet orgazmu nie masz z klientami? Tak mi przykro :( no ale kasa przynajmniej wpada więc nastrój się poprawia, ok, rozumiem :)

Gość gość
18:36 Nawet już manipulujesz, jak baba :D żałosny typku

Gość gość
Doskonale wiem co to jest. Czy napisałam cokolwiek co sugwrowaloby że nie? Nie odpowiadaj sobie. Zapomniałeś jak wrzucales zdjęcia swojej knurzej mordy i blagales o ocenę? Typowe u sfrustrowanego chłopa: najpierw skomlec o uwagę a gdy jej nie dostanie to obrażanie kobiet od dziwek itp.

Gość gość
Bicu dziś Kobieta sobie używa życia, czerpie z niego radość, a ty zazdrosny frustracie możesz sobie jedynie strzepać do jotpega :D spadaj przegrywie i się nie pogrążaj

Gość Bicu
No macie rację, to kobieta zawsze zalicza i wybiera faceta, zwłaszcza te zgvvałcone i posiadające alfonsów korzystają z tego przywileju.:P Żyjcie dalej w swoim świecie, w którym wy "zaliczacie" różnych fagasów drogie pojemniczki, a oni tak was szanują że mają z was niezłą bęke jak gadają o was ze swoimi kolegami hi hi

Gość gość
Przecież ty nie *****les to o co się sapiesz knurzy ryju? Jak tam twe owlosione cycki? Taki jesteś hop do przodu plujesz na baby a interesuje cię ich opinia na temat twoich włosów na ciele? Haha kogo ty chcesz oszukać bo chyba nie mnie heheszki.

Gość gość
Jak sobie korzystam z fiuta, też mam z niego niezłą beke, szczególnie z jego durnego ego, które chroni go przed prawdą mogącą go doprowadzić do załamania nerwowego ;) a ta prawda jest taka, że kobieta sobie wybiera, dyktuje warunki i korzysta, nie wyłącznie z seksu z takim fiutem. Jeszcze trochę i doczekacie się tego, że jeśli któryś złamas dopuści się gwałtu, będzie wisiał za ch*ja na drzewie ;) wasza agresja zostanie niedługo nagrodzona, nie bój nic :P gdyby mnie jakiś dotknął bez pozwolenia, wykastrowany na miejscu

Gość Bicu
Ale wy musicie być nieszczęśliwe, że tak was zabolało jedno zdanie prawdy.A same śmiejecie się z prawiczków kafeteryjnych.Dobra, lecę bo nie będę tracił swojego bezcennego czasu na takie upadłe istoty jak wy.🖐️

Gość gość
18:58 To chyba do ciebie właśnie prawda dotarła i spie*dalasz w podskokach :D Nara, frajerze

Gość gość
Polki to szmaty...

Gość gość
19:00 powiedziała kolejna męska koorffa