Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile powinien zarabiac facet aby kobieta na poziomie sie nim zainteresowala

Polecane posty

Gość gość

Mowa powiedzmy o facecie w wieku 25 - 30 lat

Gość gość
na poziomie? na poziomie czego? jesli babsko bardziej niz charakter interesuje portfel lub wyglad mezczyzny, to nawet umierajac z pragnienia nie bedzie warta tego, zeby na nia napluc.

Gość gość
19:03 skończ już skapa mendo z tego forum już wiemy że dla ciebie kupienie glodnej dziewczynie bulki za 1,50 to pasozytnictwo , na szczęście taki jak ty nie ma szans na kobietę i dzieci więc nie bedziesz rozprzestrzenial swoich samolubnych genow

Gość gość
10.000 /rękę - inaczej nie jestem zainteresowana goło/dup/ca/mi. Ja zarabiam skromne 2.400 i nie mam zamiaru wspierać faceta finansowo.

Gość gość
Zarobki na poziomie to okolo 12 -20 tys zl

Gość gość
Nie ważne ile zarabiasz ważne jak traktujesz kobietę , bo nawet jak zarobisz 10000 a dziewczynie nawet na urodziny kwiatka nie kupisz to się mozesz ta kasa podetrzec

Gość gość
19:06 nie pitol nieudacznico, znowu zapomnialas wziasc leki wiec ci odbija. idz sie skarzyc rodzinie - jesli jakas masz, bo procz tego nikogo na dluzsza mete nie obejdzie twoje zalosne zycie i marzenia o bulkach(LOL)

Gość gość
a 1800 jest ok?

Gość gość
To wy wszyscy jestescie materialistki

Gość gość
5000 albo nawet niech mnie nie zaprasza nigdzie

Gość gość
Nieudacznik to jest facet który zarabia 3000 a kobiety nazywa materialistkami , jak kobieta może być materialistka przy takich ochlapach

Gość gość
Z 10 000zł

Gość gość
Mnie najbardziej śmieszą kretynki, które same nie potrafią zarobić lepszych pieniędzy, a "żądają" od faceta wysokich zarobków. Jeszcze rozumiem, że byłaby to jakaś piękność ze zgrabnymi nogami i dużym biustem. Ale większość Polek to pasztety.

Gość gość
taa 2400 brutto

Gość gość
Wszystkie tylko na kase lecicie milion miesiecznie to wam malo kasa i ******ie wam w glowie

Gość gość
Zawsze można zostać pedziem jak wymagania kobiet nie pasują , nikt nie kaze się wiązać z kobietą zawsze można sobie przygr***** drugiego samca i razem z nim zarabiać kokosy

Gość gość
Postawcie się na ich miejscu, co kobieta zrobi jak zejdzie w ciążę z gościem który nie jest w stanie utrzymać dziecka? Jedyne co mam im do zarzucenia to to, że gdy ktoś jest mniej zaradny i nie ma jakiejś super kasy staje się dla nich bezbarwny i nie może się z nimi nawet przyjaźnić.

Gość gość
No właśnie większość kobiet zarabia ale po co brać na ojca faceta który pozwoli umrzeć dziecku z głodu ? Albo faceta który kisi kasę a żona i dziecko w biedzie ?

Gość gość
19:09 Prawda!!!!

Gość gość
Postawcie się na ich miejscu, co kobieta zrobi jak zejdzie w ciążę z gościem który nie jest w stanie utrzymać dziecka? Jedyne co mam im do zarzucenia to to, że gdy ktoś jest mniej zaradny i nie ma jakiejś super kasy staje się dla nich bezbarwny i nie może się z nimi nawet przyjaźnić. x Ale co stoi na przeszkodzie, że zanim zajdziesz w ciążę SAMA zarobisz duże pieniądze i nie będziesz się musiała martwić o byt dziecka? Masz dwie lewe ręce, że nie potrafisz zatroszczyć się o własne dziecko i musisz liczyć na czyjeś pieniądze, bo sama jesteś łamagą?

Gość gość
22:46 to pisał facet idioto ,jesteś takim mizoginem i polmozgiem że nawet nie zauważasz że faceci też się czasem wypowiadają

Gość gość
22:46 a czemu taki nieudacznik jak ty zagląda do portfela innym facetom ? Mój mężczyzna mówi że zdobył dobry zawód żeby dzieciom i żonie nic nie brakowało , ma wiele pasji jest wysoki przystojny a ty co ? Nie zarobisz na rodzinę bo jesteś nierobem z damskiego forum , który jest brzydki głupi i jedynie gledzi na każdym temacie , czemu kobieta ma wychowywać dziecko sama skoro ma faceta który pragnie przy niej być i jej pomagać także finansowo ? Trzymaj lapska w swoich kieszeniach a nie dowalaj się do pieniędzy innych facetów , jesteś jeszcze gorszy niż materilistki bo one chociaż nie rządzą się portfelami wszystkich ludzi na około tylko swoich facetów

Gość gość
Też mnie dziwi że przyjdzie taki desperat i myśli że życie innym ludziom będzie ustawial , za kogo on się ma ? Honoru facet nie masz , tyle w temacie i dobrze dziewczyna powiedziała , trzymaj lapska w swoich kieszeniach , skoro facet ma nie dawać wlasnemu dziecku to komu ? Może tobie nierobie bo ci się nie chce pracować a chętnie zagladasz innym w kieszen

Gość gość
3 tysiące i własne mieszkanie i jest ok

Gość gość
face z dużą kasą jest ułomny emocjonalnie ma przerost gruczołu krokowego najczęściej - boli go wszedzie wszystko ...ja nie wiem jedni to rozchodzą czy jak a drugi to nie wiadomo o co mu chodzi o d**e czy o cycki w oczy patrzać nie potrafi napierdała jakiego sudoku dwudziestoliterowo jakieś testy na IQ kaze pisać po co mi taki facet ja chce cieślę z krótką deską zbudujemy sobie mały domek z płotkiem zasadzę na polu kaktusy on namaluje zachut słońca więc dobrzy by był malarzem przy okazji niekoniecznie pokojowym może być bardzie rozwinięty społecznie i plenerowo :-))))

Gość gość
dziwne, lapska wyciagaja po nieswoje pieniadze a piernicza o trzymaniu rak w kieszeni:D kultura ludow prymitywnych, kalizm stosowany uprawia, i jeszcze usiluje sie jedna z druga wywyzszac i innym uwage zwracac. z czym do ludzi, malpiszony tepe? po co kretynko z 00:45 brednie o portfelach wypisujesz, a pare zdan pozniej sama sie chwalisz NIE SWOJA KASA? zwykla z ciebie dz/iwka czy tylko na porazenie mozgowe cierpisz? desperatki z biedoty, tylko o pieniadzach i portfelach potrafia epopeje pisac, nic wiecej w tym nie ma, gwiazdy parobczane. i jeszcze usiluja urazone grac - zawisc sie jedynie wylewa i frustracja. zachciewa sie bic te kalkulujace, przasne fizjonomie jak sie taki potok bredni czyta. jedyne odpowiedzi nie operajace sie w pelni na materializmie to kolejno 19.03 i 19.09 - na tyle pierniczenia to zalosny odsetek

Gość gość
10 tysi wystarczy.

Gość gość
1:07 a ja jestem facetem i tobie chooooj do tego facet na kogo wydaje , ja to zarobiłem i ja to wydam , mogę nawet całą wypłatę mojej lasce oddać bo wiem że nie przewali na głupoty bo jest mądra kobieta , nie chcesz nie dawaj lasce ani dziecku ale skończysz jako stulej, ja laski rozumiem że lecą na kase ja sam święty nie jestem i bym np paszczura nie wziął

Gość gość
01:21 jestes facetem? i taka emocjonalna zagrywka na tle penieznym? a ile temu cycki ci amputowali? wez sie nie podszywaj, obojniaku, zeby cie z podlogi poplakane i zasmarkane nie musieli zbierac jak napadu histerii dostaniesz:D

Gość gość
Zarabiam dużo, ale jak się orientuje , że panna jest ze mną dla kasy to momentalnie ją rzucam.